Celebrity News

Relja je preslatki plavušan: Pogledajte prve fotografije sina Andrije Miloševića, ponosni otac ga ne ispušta iz ruku

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić prvi put u javnosti

Relja je preslatki plavušan: Pogledajte prve fotografije sina Andrije Miloševića, ponosni otac ga ne ispušta iz ruku

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić, Relja, nedavno je napunio godinu dana, a roditelji su do sada uspevali u svom naumu da ga sačuvaju od "radoznalih pogleda". Ipak, kako se čak ni kao par medijski ne eksponiraju često, Andrija i Aleksandra veoma su interesantni domaćoj javnosti, koja nestrpljivo iščekuje da upozna malenog Relju.

Sada je sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić prvi put fotografisan u društvu svog oca, koji je izuzetno posvećen i brižan. Ekipa "Paparaco lova" snimila je Andriju koji je uživao u društvu naslednika, koga ni trenutka nije ispuštao iz ruku.

Pročitajte: Nema sumnje, fotografija sve govori - Andrija Milošević USLIKAN SA BIVŠOM DEVOJKOM Anom Šain, pogledajte kako se drže za ruke

Paparaco lov printscreen

 

Dečak koji je na svet stigao 25. februara 2022. godine, porastao je i po svemu sudeći mamina je kopija. Plava kosa zaštitni je znak glumice, a sin ju je nasledio od nje.

A da priželjkuje da nešto nasledi i od njega tata nije krio, pa je u intervjuu za "Gloriu" predvideo da će njegov sin jednoga dana poći njegovim, ali i majčinim stopama:

Pročitajte: Mali Relja je već počeo da se modira! Neodoljiv prizor iz dečije sobe sina Andrije Miloševića i Sandre Tomić (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

 

- Kod mene nema nikakve razlike između onoga što radim i mog privatnog života. Sve se to prepliće u našoj porodici, privatni život, gluma, pozorište, film. Moja Sandra je takođe glumica. I naš sin Relja će verovatno biti glumac, a možda i reditelj nikad se ne zna. I ja neću imati ništa protiv toga, to vam sada obećavam.

Komentari (0)

Loading