Celebrity News

Prelepa porodična fotografija: Andrija Milošević i Sandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće (FOTO)

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić sa bebom otputovali u toplije krajeve

Prelepa porodična fotografija: Andrija Milošević i Sandra odveli sinčića u Meksiko, pogledajte kako sijaju od sreće (FOTO)

Instagram

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u februaru prošle godine postali su roditelji preslatkog dečaka, a sa nepunih godinu dana maleni Relja već živi bajkovit i život prepun avantura. Naime, tročlana porodica spakovala je kofere i uputila se na egzotično putovanje, a predivnim kadrovim sa drugog kontinenta oni su počastili fanove putem društvenih mreža.

Budući da se u Srbiji očekuje ozbiljno zahlađenje, a snežni pokrivač samo što nije prekrio ulice naše prestonice, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić odlučili su da beogradsku gužvu zasluženo zamene suncem i peskovitim plažama.

Pročitajte: Stvorio je raj za Sandru i malog Relju - Zavirite u kuhinju Andrije Miloševića, mesto u kom svako ogladni (FOTO)

Instagram

 

Oni su porodično otputovali u Meksiko gde uživaju u tropskim temperaturama, brčkanju i ispijanju koktela, a vreme koriste i kako bi obišli razne znamenitosti. Čičen Ica, veliko arheološko nalazište na Jukatanu iz doba civilizacije Maja, takođe je bilo na spisku njihovih želja, a svoje trenutke uživanja oni su podelili sa pratiocima.

Pročitajte: Zar je moguće da je kraj? Andrija Milošević i Aleksandra Tomić tužnom objavom šokirali javnost, ovo je razlog razlaza (FOTO)

Instagram

 

Iako su ostali dosledni odluci da svog sina u javnosti neće pokazivati, njihovi Instagram profili otkrivaju da supružnici sa svojom bebom provode izuzetno lepo i kvalitetno vreme, te se ne libe da ga svuda sa sobom povedu i ulepšaju mu svaki trenutak odrastanja.

Pročitajte: Povratka više nema, on mora da se iseli! Andrija Milošević i Aleksandra Tomić javnim saopštenjem otkrili razloga razlaza (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading