Celebrity News

Voditeljka Dnevnika zaspala u emisiji: Fotografije su pred vama, zvezda RTS-a šokirala sve

Voditeljka Dnevnika uslikana u neobičnoj situaciji

Voditeljka Dnevnika zaspala u emisiji: Fotografije su pred vama, zvezda RTS-a šokirala sve

Mirko Tabašević

Iako je godinama prisutna na malim ekranima, gde gledaoce svaki put iznova oduševi profesionalizmom i lepotom voditeljka "Dnevnika", Ivona Pantelić svoj privatni život nikada nije preterano medijski eksponirala. 

Kako van kamera i svetla reflektora ova dama živi nije mnogo poznato, osim da nakon teške borbe sa karcinomom dojke i iz koje je izašla kao pobednik, najviše uživa u vremenu provedenom sa svojom ćerkom Mašom, za koju smo se uverili da je prava lepotica.

 

Foto: Jovanka Bojković

 

 

Ova uspešna dama i posvećena mama, tu i tamo ipak sa pratiocima na društvenim mrežama podeli po koju privatnu fotku, a najnovija izazvala je ogromnu pažnju i pokrenula lavinu komentara.

Pročitajte: Doživela nezgodu na ulici - Ivonu Pantelić neko vreme nećete gledati na malim ekranima

Podelila je, naime, voditeljka "Dnevnika" interesantnu sliku na kojoj je, ni manje ni više, "uhvaćena" kako spava u studiju.

- Ništa nije ukazivalo da imam 38*C sem što mi se malo spavalo - napisala je u opisu objave koju je zabeležio njen kolega.

 

Instagram

 

 

Svima je, naime, nakon ovog jasno koliko je ona posvećena poslu, na koji odlazi i kada se ne oseća najbolje, te je pobrala mnoštvo pohvalnih reči i svi su joj poželeli da se što pre oporavi i pred kamere brzo stane orna i spremna za nove radne pobede.

Takođe,voditeljka "Dnevnika" koja sa razlogom važi za jedno od naših najlepših TV lica i ovog puta na konto izgleda prikupila je samo komplimente i očito ni visoka temperatura ne može da utiče da ona izgleda zaista sjajno.

 

Komentari (0)

Loading