Celebrity News

Voditeljka Zvezda Granda dobila OTKAZ! Svi su šokirani Popovićevom odlukom da je IZBACI iz takmičenja, evo šta je uradila

Voditeljka Zvezda Granda napustila muzičko takmičenje

Voditeljka Zvezda Granda dobila OTKAZ! Svi su šokirani Popovićevom odlukom da je IZBACI iz takmičenja, evo šta je uradila

Jedno od moglo bi se reći zaštitnih lica najpopularnijeg i najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima svakako je atraktivna Sanja Kužet, pa se retko ko i seća da se od početka emitovanja emisije promenilo nekoliko voditeljskih parova, a jedna od onih koja je na ne tako lep način napustila šou jeste voditeljka Zvezda Granda, Ljubinka Buba Dobrosavljev koja je isti vodila 2011. godine i nakon samo jedne sezone dobila otkaz.

Naime, posle velikog kiksa tokom finalne večeri u beogradskoj Areni, Saša Popović odlučio je da Bubu isključi iz takmičenja, a voditelju Vladi Stanojeviću ukazano je poverenje koje je i opravdao, te mu se direktor Granda zahvaljivao govoreći kako mu je on desna ruka.

Pročitajte: Mršavija za 88 kilograma - Zvezda Granda u novom spotu pokazuje neverovatnu transformaciju

printscreen

 

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - ispričao je tada izvor blizak produkciji.

Pročitajte: Nije više Bucka - Obožavali ste je u Zvezdama Granda, a onda je nestala i SMRŠALA čak 40 kilograma! Evo kako sada izgleda (FOTO)

printscreen

 

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - rekla je voditeljka Zvezda Granda kada su krenule glasine o tome da će dobiti otkaz.

Pročitajte: Ugojio se preko 20 kilograma, promena je šokantna - Isak Šabanović konačno uslikan, evo kako sada izgleda (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUBA (@ljubinkabuba_art)

Nakon toga potpuno se povukla iz javnog života pa se malo toga o Bubi Dobrosavljev zna, a na osnovu onoga što objavljuje na "Instagramu" može se zaključiti da se posvetila umetnosti. Bavi se slikanjem, a poznato je i da je 2013. godine izdala knjigu „Čarobni prsti“, kao i ilustrovanu novelu „Blizanački plamen“.

Komentari (0)

Loading