Celebrity News

Dobro veče, ovde Kebina žena! Urlici, pretnje, vrištanje i ucene: Kebina ljubavnica Ljiljana otkriva detalje razgovora sa Oljom Kojić

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe otvorila dušu

Dobro veče, ovde Kebina žena! Urlici, pretnje, vrištanje i ucene: Kebina ljubavnica Ljiljana otkriva detalje razgovora sa Oljom Kojić

Cenjeni tekstopisac Ljiljana Jevremović koja je široj javnosti postala poznata kao ljubavnica Dragana Kojića Kebe kojem je rodila vanbračnu ćerku Inu, a koju on nije želeo da prizna niti se sa njom zbliži, otvorila je dušu u intervjuu za portal "Nova.rs" i otkrila najsitnije detalje veze sa popularnim pevačem kao i to da je nekada za jednu napisanu rečenicu dobijala 300 evra, a danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za 300 dinara po satu.

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo - Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

TV Nova printscreen

 

U emotivnoj ispovesti, nekadašnja ljubavnica Dragana Kojića Kebe prisetila se poznanstva koje joj je promenilo život, te agonije kroz koju je prolazila zbog sudske bitke sa Kojićem, ali i zbog pretnji koje je, prema njenim tvrdnjama, doživljavala od njegove supruge Olge, poznatije kao Olja.

Pročitajte: Molitva za mog Dragana - Olja Kojić skrhana bolom zbog Kebinog zdravlja, PITANJE JE KOLIKO ĆE IZDRŽATI

Facebook

 

- Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro - ispričala je Ljiljana kojoj je evociranje ružnih uspomena nateralo suze na oči.

Evo kako je Kebina ljubavnica izgledala dok je bila u ljubavi sa pevačem

Komentari (1)

Loading
Biljana

14:01 11.02.2023

Zeno zta si trazila, pa pevaci ne cene svoju porodicu a kamoli neku sa strane. Zene imajte dostojanstvo, nemozete na silu nista da uradite. Da je on normalan nebi nibio sa tobom.