Celebrity News

Koliko ju je samo voleo: Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe bila je prava lepotica u mladosti

Koliko ju je samo voleo: Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Dragan Kojić Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece, sina Igora i ćerku Natašu koji su svima veoma dobro poznati, a veliku pažnju javnosti svojevremeno je izazivala njegova afera sa Ljiljanom Jevremović. Iako je u estradnim krugovima veoma poštovana kao vrsni tekstopisac, Ljiljana je široj javnosti postala poznata kao ljubavnica Dragana Kojića Kebe.

Glavna tema tabloida bila je ova romansa iz koje je, kako je Ljiljana tvrdila, na svet došla i njihova ćerka Ina, međutim folker nije želeo da je prizna. Nekoliko godina trajao je sudski spor, stiglo se i do Strazbura, da bi na kraju Keba priznao očinstvo, ne pokazujući želju da se sa ćerkom upozna i zbliži.

Kako se ljubavnica Dragana Kojića Kebe danas bavi drugom profesijom, u poslednje vreme nije je bilo u javnoj sferi i nije se medijski eksponirala, međutim jedna njena fotografija iz mlađih dana bila je dovoljna da ponovo pokrene spekulacije o odnosu bivših partnera koji su neretko putem medija razmenjivali pogrdne reči.

Pročitajte: Molitva za mog Dragana - Olja Kojić skrhana bolom zbog Kebinog zdravlja, PITANJE JE KOLIKO ĆE IZDRŽATI

Privatna Arhiva

 

 

 

 

Naime, Ljiljanina fotografija iz perioda kada se sa pevačem zabavljala i kada su dobili dete, osvanula je nedavno na "Instagramu" i izazvala veliku pažnju javnosti i mnoštvo različitih komentara.

Pored toga što se svi slažu da je ljubavnica Dragana Kojića Kebe u mladosti plenila posebnom lepotom, te da nije čudo što je pevač pao na njene čari, mnogi se pitaju da li će ovo biti povod za iznošenje novih detalja, koji možda u javnosti do sada nisu izrečene.

Komentari (0)

Loading