Celebrity News

Supruga Dragana Marinkovića Mace konačno u javnosti! Ovo je Jovana i njen stajling će vas šokirati: Šta ovo viri ispod kratke haljine?

Supruga Dragana Marinkovića Mace ponovo u javnosti

Supruga Dragana Marinkovića Mace konačno u javnosti! Ovo je Jovana i njen stajling će vas šokirati: Šta ovo viri ispod kratke haljine?

Ata Images

Supruga Dragana Marinkovića Mace ponovo u javnosti

Dragan Marinković Maca se nakon poslednjeg razvoda zakleo da se neće nikad viđe ženiti, ali sudbina je htela drugačije. Kada je komičar upoznao dve decenije mlađu Jovanu, bilo mu je potrebno samo nekoliko meseci da prekrši obećanje koje je dao samom sebi i lepu frizerku izvede pred oltar.

 

Ata Images

 

 

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje.

- Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 

Ata Images

 

Da ljubav i dalje cveta par je pokazao kada se sinoć ruku pod ruku pojavio na otvaranju 47. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji. Par je pozirao pred fotografima, i svi su komentarisali kako, uprkos velikoj razlici u godinama, izgledaju kao savršeno skladan par.

Pročitajte: Žene su prevrtale očima i ogovarale je - Maca prvi put poveo suprugu na premijeru, njen izgled i stajling će vas šokirati (FOTO)

 

Jovanin autfit posebno je privukao pažnju. Eklektičan spoj urbanog i rekli bismo profesionalnog, frizerka je obukla sako-haljinu dovoljno kratku da pokaže samo početak velike tetovaže na butini, i kožni grudnjak koji je tek malo virio.

 

Ata Images

 

Suprugu Dragana Marinkovića već smo viđali u kombinacijama negliže-sako, tako da je vrlo verovatno da joj je takva vrsta autfita omiljena. Crna torbica uparena je sa lakovanim štiklama, a kosa je ispletena u kikice koji su joj zaštitni znak.

Pročitajte: OVO još niko nije uradio - Jedan detalj na venčanju Dragana Marinkovića i dve decenije mlađe Jovane i danas se prepričava

 

 

Jovana i Maca u braku su sedam godina a na slici deluju veselo i srećno kao prvog dana. Svi su komentarisali da se komičar preporodio pored svoje supruge, i da nikada nije bolje izgledao.

 

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading