Celebrity News

Prsten pokrenuo haos: Da li su se Anastasija i Gudelj tajno venčali u Španiji? (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj zakleli se na večnu ljubav

Prsten pokrenuo haos: Da li su se Anastasija i Gudelj tajno venčali u Španiji? (FOTO)

Ni dve nedelje nije prošlo otkako su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj podelili lepe vesti kada je fudbaler svoju dragu obradovao predivnim gestom i priredio joj veče za pamćenje.

Veridba je bila sjajno osmišljena, Nemanja se baš potrudio i sve je izgledalo bajkovito, a Anastasija sa širokim osmehom rekla je svom voljenom "da" i pristala da sa njim provede život.

 

Instagram

 

 

Sve dobro i loše oni su odlučili da dele i budu jedno drugom najveća životna podrška, a ono što najviše interesovanja u javnosti nakon ovog čina budi, jeste kada i kako će biti organizovano svadbeno veselje.

Pročitajte: Sve se trese od Španije do Beograda - Stigla prva reakcija Gudeljeve porodice nakon što je zaprosio Anastasiju (FOTO)

Da li će Anstasija Ražnatović i Nemanja Gudelj organizovati veliku svadbu ili će se pak odlučiti za nešto intimniju varijantu, ono je o čemu se u poslednje vreme i te kako polemiše na društvenim mrežama, a povod da se o ovoj temi sada intenzivno priča jeste najnovija fudbalerova fotografija.

 

 

Naime, na svom profilu na "Instagramu" Nemanja je objavio fotku na kojoj se vidi prsten nalik burmi, te su se svi zapitali da li se njihovo venčanje već dogodilo u potpunoj tajnosti bez prisustva bilo koga iz porodica Gudelj ili Ražnatović.

Pročitajte: ČESTITAMO! Konačno sreća! Anastasija i Gudelj upravo objavili NAJLEPŠE VESTI, u Cecinoj kući svi plaču od sreće (VIDEO)

 

Da li je do intimne ceremonije venčanja zaista došlo verovatno ćemo uskoro saznati, ali pretpostavljamo da će u svakom slučaju Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, kako i priliči jednom takvom paru, organizovati svadbu sa impozantnim brojem zvanica, te da će se to slavlje dugo prepričavati.

 

 

 

Komentari (0)

Loading