Celebrity News

Krstan Ražnatović je mali Veljkov klon: Anastasija objavila sliku svog preslatkog bratanca, pogledajte koliko liči na oca (FOTO)

Krstan Ražnatović je presladak

Krstan Ražnatović je mali Veljkov klon: Anastasija objavila sliku svog preslatkog bratanca, pogledajte koliko liči na oca (FOTO)

Instagram

Svaki put kada Ražnatovići objave sliku malog Krstana, javnost se razneži na prizor najmlađeg člana ove porodice.

 

ATA Images

 

 

Od slatke frizure do avanturica, fanovi rado viđaju slatkog Krstana na objavama različitih članova porodice, i samo sa četiri meseca postao je prava zvezda na profilima bake Cece Ražnatović, mame i tate, a sada i tetke Anastasije.

Pročitajte: Prizor iz doma u Titelu rasplakao sve - Mali Krstan Ražnatović u maminom zagrljaju je najlepša fotka dana

 

Ponosna tetka objavila je fotografiju mlađeg unuka Cece Ražnatović u jednoj od njegovih redovnih šetnji a javnost se oduševila prizorom. Odelce najmlađeg člana porodice Ražnatović nije slučajno izabrano - odelce tigra sigurno simbolizuje povezanost sa pokojnim dedom, sa kojim mali Krstan deli rođendan.

 

Instagram

 

Dečak je došao na svet u aprilu i uživa u maminom i tatinom naručju, tu je i stariji brat Željko, naravno i baka, i sva pažnja je usmerena na njega. Mali Krstan je već probrao simpatije svih preko društvenih mreža.

Pročitajte: Mali Krstan Ražnatović već nosi leptir mašnicu - Pogledajte prve fotke Veljkovog i Bogdaninog mlađeg sina, presladak je

 

Podsetimo, Bogdana Ražnatović porodila se sredinom aprila i na svet je donela dečaka kojem je u dogovoru sa mužem Veljkom dala ime Krstan. Po izlasku iz porodilišta srećna porodica uputila se u vilu na Dedinju gde će jedno vreme živeti, a onda će se, kad se Bogdana malo oporavi, vratiti u Titel, u kuću koju je Cecin sin dobio u miraz. 

 

TV Blic

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading