Celebrity News

Mali Krstan Ražnatović već nosi leptir mašnicu: Pogledajte prve fotke Veljkovog i Bogdaninog mlađeg sina, presladak je

Krstan Ražnatović je pravi mali maneken

Mali Krstan Ražnatović već nosi leptir mašnicu: Pogledajte prve fotke Veljkovog i Bogdaninog mlađeg sina, presladak je

Ata Images

Stariji sin Bogdane i Veljka Ražnatovića nedavno je proslavio treći rođendan. Slavlje je ove godine upriličeno u porodičnoj kući u Titelu, u kojoj je Cecin sin pre Krstanovog rođenja živeo sa Bogdanom i Željkom. 

Iako je proslava bila u krugu porodice i najbližih prijatelja, te nije bilo potrebe za preteranim sređivanjem, Željkov mlađi brat Krstan Ražnatović bio je skockan od glave do pete, što smo imali prilike da vidimo u nanovijoj epizodi dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Pročitajte: Prizor topi i najtvrđa srca - Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Neodoljivi dečak će tek za nekoliko dana napuniti dva meseca, a već nosi odelce i leptir mašnu. Na društvenim mrežama vodi se polemika na koga Krstan liči, ali jedno je sasvim sigurno - da je Cecin unuk već pokupio sve simpatije bakinih pratilaca. Mališana je, sudeći po video snimku, najviše čuvala Ceca koja nije skidala osmeh sa lica. 

- Veljko, rođen si da imaš čopor dece - prokomentarisala je pevačica. 

Pročitajte: Fotografije koje ćete pogledati više puta! ŠOKANTNO je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda BEZ ŠMINKE, istina je pred vama (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović porodila se sredinom aprila i na svet je donela dečaka kojem je u dogovoru sa mužem Veljkom dala ime Krstan. Po izlasku iz porodilišta srećna porodica uputila se u vilu na Dedinju gde će jedno vreme živeti, a onda će se, kad se Bogdana malo oporavi, vratiti u Titel, u kuću koju je Cecin sin dobio u miraz. 

 

 

Komentari (0)

Loading