Celebrity News

Prizor iz doma u Titelu rasplakao sve: Mali Krstan Ražnatović u maminom zagrljaju je najlepša fotka dana

Mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović topi srca

Prizor iz doma u Titelu rasplakao sve: Mali Krstan Ražnatović u maminom zagrljaju je najlepša fotka dana

M.M. / ATA Images

Svega nekoliko meseci prošlo je otkako je svetlost dana ugledao mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović, a preslatki Krstan postao je prava zvezda društvenih mreža i svojom slatkoćom pobraja mahom komplimente.

Za to su zaslužni članovi njegove porodice kojima je srca ispunio neizmernom radošću, pa sve ređe odolevaju da fotografije preslatkog mališana oni sa javnošću podele i pohvale se kako on lepo napreduje.

Instagram

 

 

Ponosna baka Ceca prva je podelila fotografiju stavljajući svima do znanja koliko obožava unuka i ujedno otkrila kakav je Krstan lepotan, a sada je  to učinio i njegov posvećeni tata koji, reklo bi se, veoma uživa u porodičnom životu i roditeljstvu.

Pročitajte: Ponosna baka prvi put sa Krstanom u javnosti - Pogledajte fotografije sa krštenja Cecinog mlađeg unuka, Bogdanin stajling šokirao sve

Kao i svaka četvoromesečna beba, i Krstan najviše vremena provodi spavajući, a kao što vidimo on obožava i da se mazi i veoma mu prija pažnji svih ukućana.

Instagram

 

 

Najlepše mu je kada je u zagrljaju starijeg bate, a voli da uživa u maminom, tatinom i bakinom naručju, kao i svih drugih članova velike porodice kojima je on sada centar sveta i glavna zanimacija.

Pročitajte: Jasno je na koga liči - Baka Ceca objavila prvu sliku malog Krstana Ražnatovića (FOTO)

Mlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović, primetno je, neodoljivo podseća na svog starijeg brata i nema sumnje da će poput malog Željka, Krstan izrasti u pravog šmekera.

Cecin unuk već je prikupio sve simpatije bakinih, tatinih i maminih fanova i svi se slažu da je ova fotografija nešto najslađe što ćete danas videti.

 

 

 

Komentari (0)

Loading