Celebrity News

Tajna ljubav Vesne Zmijanac: Naš SLAVNI PEVAČ čije hitove obožavate je osvojio njeno srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Tajna ljubav Vesne Zmijanac bio je on

Tajna ljubav Vesne Zmijanac: Naš SLAVNI PEVAČ čije hitove obožavate je osvojio njeno srce, pogledajte zajedničku fotografiju

Dušan Petrović za Story

Pevač Nino Rešić preminuo je 2007. godine, a tokom karijere povezivan je sa brojnim koleginicama, što je on uvek demantovao. Međutim, svojevremeno je najviše odjeknula priča o navodnoj aferi sa Vesnom Zmijanac, nakon koje je usledio skandalozni raskid sa njegovom dugogodišnjom devojkom.

 

Dušan Petrović

 

Iako nikada nije želeo da prizna ove navode, njegova tadašnja dugogodišnja devojka, iznela je u javnost sve detalje njihove veze, kao i skandaloznog raskida koji se dogodio zbog njegove afere sa pevačicom.

Pročitajte: Vesna Zmijanac uhvaćena u zagrljaju kolege! Zgrabio je pa je ljubi i ne pušta - Zgodniji je od svih njenih partnera (FOTO)

 

Nino je tada bio u vezi sa Velom, koja je jednom prilikom ispričala kako je otkrila da je pevač vara sa Vesnom Zmijanac. Navodno je sa kumom otišao na koncert Dragane Mirković, i nakon nekoliko sati dobila je anoniman poziv.

 

Youtube printscreen

 

 

 - Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima „Nemojte vas dvojica negde da šarate.“ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: „Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom“. Sela sam u auto i otišla na lice mesta.

- Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem. Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciono me posmatrala, i upitala kuma: "Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?" Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio.

Pročitajte: Vesna Zmijanac ponovo u zagrljaju bivšeg muža - Nikolija plače od sreće (FOTO)

 

Nino i Vela ubrzo nakon toga su raskinuli, a pevač se držao priče da afera nije razlog zašto je osmogodišnja veza okončana. Međutim, godinama nakon njegove smrti, izlaze na videlo detalji o njegovoj vezi sa Zmijanac, pošto je Nino vodio dnevnike.

 

Instagram

 

 

- Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu „Park“. Pevačica nikad nije želela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u Boga! On je svoju tadašnju devojku ostavio zbog Vesne.

- Ta devojka je čula da se viđaju, pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala celu sobu. Nino je tome u svom dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o svojoj patnji zbog Vesne, koja je u isto vreme bila s njim i s tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem - rekao je jednom prilikom Nermin Ademović, svojevremeni menadžer pevača.

 

Mirko Tabašević

 

 

 

Komentari (0)

Loading