Celebrity News

Vesna Zmijanac uhvaćena u zagrljaju kolege! Zgrabio je pa je ljubi i ne pušta: Zgodniji je od svih njenih partnera (FOTO)

Muževi Vesne Zmijanac ostavili su traga na srcu pevačice

Vesna Zmijanac uhvaćena  u zagrljaju kolege! Zgrabio je pa je ljubi i ne pušta: Zgodniji je od svih njenih partnera (FOTO)

Andreja Damnjanović

Veliki pečat muževi Vesne Zmijanac ostavili su u životu pevačice. Kraj harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša provela je estradna umernica tri godine, a ubrzo po razvodu udala se za Vladu Jovanovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke. Iz te velike ljubavi rodila se Nikolija, nažalost, ni taj brak nije potrajao. 

Pročitajte:Da ti srce pukne! Vesna Zmijanac uslikana na Bukulji prvi put posle operacije: Ima 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

ATA Images

 

U svakoj svojoj bračnoj, kasnije i vanbračnoj vezi Vesna je davala celu sebe. Nije navikla da bilo šta radi polovično zato je kraj svojih partnera ona ostajala sve dok je osećala potpunu posvećenost i predanost. Muževi Vesne Zmijanac očigledno su u ovom zadatku podbacili, a čini se da ona ni kasnije nije imala mnogo sreće u ljubavi.

Pročitajte: Ofarbala se u crno! Vesna Zmijanac šokirala porodicu i javnost novim imidžom, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Mlada, zgodna, uspešna mogla je da bira i birala je, međutim pokazalo se da joj izbori nisu bili dobri. Žarila je i palila istovremeno Vesna estradnom scenom  i srcima mnogih muškaraca koji nisu mogli da odole njenom šarmu, a ni onima njima. 

Pročitajte:Vesna Zmijanac uslikana prvi put nakon operacije, više nije ista žena! Ne može da hoda sama, istopila se: Pogledajte fotografije

Dušan Petrović / ATA Images

 

Tome najbolje svedoči jedna od retkih forografija iz mlađih dana. Na slici ona uživa u zagrljaju kolege Radoslava Rodića Rokija.

Peočitajte:Jedina porodična fotografija: Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan muškarac

Instagram screenshot

 

Da li je među kolegama bilo nešto više od saradnje ne zna se tačno jer nakon Kemiša i Vlade Vesna svoju intimu medijima nije davala na tacni.

Pročitajte:Kraljica nekretnina: Ovako izgleda stan Vesne Zmijanac u Atini koji je poklonila ćerki Nikoliji FOTO

ATA Images

 

Poznato je da je svojevremeno ona bila u romantičnoj vezi i sa jednim funkcionerom, a čak je romansu sa njim ona opisala u svojoj autobiografiji.

Pročitajte:Lekari jednoglasni, Nikolija sve potvrdila: Da li će se Vesna Zmijanac vratiti na scenu

 

 

 

Komentari (0)

Loading