Celebrity News

Dok Nina Seničar u Srbiji snima "Popadiju", pogledajte sa kim se LJUBI njen muž u Americi: Fotografije PRELJUBE upravo obilaze svet

Nina Seničar u braku je sa Džejem Elisom

Dok Nina Seničar u Srbiji snima "Popadiju", pogledajte sa kim se LJUBI njen muž u Americi: Fotografije PRELJUBE upravo obilaze svet

Mike Coppola, Frazer Harrison/Getty Images

Nina Seničar proslavila je godinu dana braka sa kolegom glumcem Džejem Elisom. Na večnu ljubav zakleli su se  u Toskani, a o njihovom venčanju svojevremeno je pisao i američki "Vog".

 

David Bastianoni, Alessia Franco, Pietro Viti

 

Ljubav cveta kao i prvog dana, a glumac je skoro i posetio Srbiju i uživao u beogradskom noćnom životu i našim specijalitetima. Nina, sa druge strane, morala je ubrzo potom da se vratim poslovnim obavezama, a Džej je odleteo nazad u Ameriku, tako da su se nakratko razdvojili.

Pročitajte: Ćerka Nine Seničar je najslađa tamnoputa devojčica koju ste videli - Ponosna mama morala konačno da je pokaže! (FOTO)

 

Lepa glumica trenutno snima novu sezonu serije "Popadija", u kojoj tumači glavnu ulogu. Hvaljena zbog njenog predstavljanja supruge seoskog popa, Nina je jedva čekala da se vrati na set hit-serije koju je cela Srbija zavolela. I dok Nina vredno radi, na mrežama su se pojavile fotografije njenog supruga sa drugom ženom.

 

Profimedia

 

 

Ne brinite, ništa se nije desilo. Ispostavilo se da su isplivale scene iz Džejevog novog filma koji je izašao u januaru ove godine, "Somebody I used to know" nasuprot Alison Bri. Za potrebe ove romantične komedije morao je da snima intimne scene sa koleginicom, ali strasti su bile isključivo za kameru.

 

Profimedia

 

 

Podsetimo, Nina i Džej upoznali su se 2015. godine, malo nakon što se glumac preselio u Los Anđeles kako bi se probio na tamošnjoj sceni, a par se sreo u jednom baru. Navodno je sve to "namestio" njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, i emocije su se vrlo brzo javile. Par je otpočeo vezu, i od tada su nerazvojni.

 

Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading