Celebrity News

TRUDNA Viki Miljković ne skida osmeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kako joj stomak lepo stoji (FOTO)

Trudna Viki Miljković blistala je na venčanju

TRUDNA Viki Miljković ne skida osmeh sa lica: Ceca uz nju na fotografiji, pogledajte kako joj stomak lepo stoji (FOTO)

Pre 13 godina, 2007. godine Viki Miljković i Dragan Tašković Taške izgovorili su sudbonosno da. Uprkos protivljenju porodice, koje je od početka pratilo njihovu romasu, par je svoju vezu uspešno negovao 13 godina, a onda je krunisao brakom, koji traje 16 godina.

Pročitajte: OFARBALA SE U PLAVO kao Karleuša - Viki Miljković objavila novu boju kose na Instagramu i ne sviđa se svima, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

U to vreme, trudna Viki Miljković želela je da blista na svom venčanju, u beloj raskošnoj venčanici, o kojoj se i danas priča. Ipak, fotografija koja se retko viđa, a koja predstavlja trenutak čiste sreće, nastala je nešto kasnije te večeri 31. maja 2007. godine.

Story arhiva

 

Trudna Viki Miljković skinula je raskošnu princes venčanicu i obukla usku belu haljinu sa zlatnim detaljima, koja je istakla njen trudnički stomak. Sa sinom Andrejem ispod srca, najsrećnijeg dana u svom životu, Viki se veselila sa najbližim ljudima, ipak, neko je na toj proslavi zauzeo posebno mesto.

 

 

Fotografija, koju javnost možda prvi put ima priliku da vidi, svedoči istinskoj sreći dve kume, Svetlane Cece Ražnatović i Viki Miljković, koje su svoje prijateljstvo tog dana podigle na viši nivo, a koje je do danas iz godine u godinu postajalo samo jače.

Komentari (0)

Loading