Celebrity News

TRUDNA Viki Miljković, Ceca je uz nju i prva je čestitala! Evo kako joj stoji stomačić i koliko je Taške SREĆAN (FOTO)

Venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa održano je pre 16 godina

TRUDNA Viki Miljković, Ceca je uz nju i prva je čestitala! Evo kako joj stoji stomačić i koliko je Taške SREĆAN (FOTO)

Kada se 2007. godine napokon dogodilo dugoiščekivano venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, to je bila prava medijska senzacija iz više razloga. Naime, muzičar i pevačica zabavljali su se 11 godina pre nego što su odlučili da zasnuju porodicu i stanu na ludi kamen, a nikada za medije nisu otkrili šta su toliko čekali. Strpljivo sa njima čekali su i članovi njihovih porodica, prijatelji pa i njihovi fanovi koji su se veoma obradovali kada su doznali da je pevačica u drugom stanju i da će svom izabraniku pred matičarem izgovoriti sudbonosno da. 

Pročitajte: Sin Viki Miljković objavio fotografiju sa devojkom i saopštio ono što SVI ČEKAJU: Viki i Taške ništa nisu znali

Petar Đorđević

 

Viki se, naime, haromonikašu zavetovala na večnu ljubav poslednjeg dana maja, a kuma na venčanju bila joj je  Svetlana Ceca Ražnatovića. Nakon zvanične ceremonije srećni mladenci sa zvanicama zaputili su se u objekat na recu gde su dugo slavili.  

Pročitajte: Dom Viki Miljković blista kao nikad: Zavirite u luksuzni stan u Beogradu na vodi, ovakvu novogodišnju dekoraciju sanja svaka domaćica (FOTO)

Story arhiva

 

Blistali su mlada i mladoženja od sreće toga dana, Taške u elegantnom crnom odelu, sa belom košuljom, Viki u nesvakidašnoj venčanici na bretele, koja je očigledno zbog trudnoće u struku zahtevala blago proširenje. Imala je pevačica i veo i krunu, pa i bidermajer od veštačkog cveća koji se spuštao blago niz mladine ruke.

Pročitajte: Posle napada migranata živi u strahu: Sin Viki Miljković konačno u javnosti (foto)

Story arhiva

 

Venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa održano je daleko od pogleda javnosti. Samo za odabrane zvenice upriličeno je i slavlje, a par meseci kasnije došao je na svet sin muzičkog para Andrej.

Poklon fotografije venčanja Katarine Grujić

 

Komentari (0)

Loading