Celebrity News

Kad te najbliža drugarica IZNEVERI: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković

Prijateljstvo Viki Miljković i Cece Ražnatović traje već nekoliko decenija, a malo ko je znao zašto je Viki odabrala drugu pevačicu za kumu…

Kad te najbliža drugarica IZNEVERI: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković

Prijateljstvo Viki Miljković i Cece Ražnatović počelo je preko njihovih roditelja, koji su bili porodični prijatelji, a estradne zvezde nerazdvojne su i dan danas. Kako je Ražantovićeva svojevremeno rekla za medije,  njih dve počele su da se druže u ranom detinjstvu.

Pročitajte: Stan od milion evra sa najlepšim pogledom u Beogradu - Ovde žive Viki Miljković i Taške, od ovih prizora zastaje dah! (FOTO)

Instagram

 

- Moja majka je prosvetni radnik, isto kao i Violetin otac. Ne samo da smo prijateljice i kume, nego su i naši roditelji porodični prijatelji. Još kao devojčica, kad sam imala pet, šest godina, odlazila sam kod Miljkovića i ostajala kod njih po nekoliko dana. I Viki je meni uzvraćala posetu, tako da smo na neki način bile cimerke. Poveravale smo se jedna drugoj, delile tajne, sobu, ponekad čak i garderobu - ispričala je ranije folk diva, prenosi „Alo“ .

Ipak, iako je sve bilo idealno u njihovom odnosu, mnogi su pomislili da je on poljuljan kada se Viki 2006. godine udala za Dragana Taškovića Tašketa i tom prilikom odabrala za kumu i pevačicu Sanju Đorđević pored Svetlane. Ipak, Ceca je jednom prilikom demantovala da je bilo kakav sukob postojao.

Pročitajte: Život sa maćehom nije lak - Fotografija otkriva kakav je zaista odnos Viki Miljković i Tašketove ćerke iz prvog braka

 

 

Iako je Sanja bila venčana kuma, kao i kuma Violetinom sinu Andreju na krštenju, Ceca je imala dogovor sa drugaricom Viki da bude kuma na krštenju njenog drugog deteta.

- Sa Viki i Tašketom sam se još ranije dogovorila da im krstim drugo dete - izjavila je tada pevačica, koja je savetovala Violetu da ima još jedno dete, što se nije ostvarilo.

Komentari (0)

Loading