Celebrity News

POTRES u porodici: Zlata Petrović U SUZAMA zbog sina Jovana, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Sin Zlate Petrović razlog je njene sreće

POTRES u porodici: Zlata Petrović U SUZAMA zbog sina Jovana, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Ata Images

Sin Zlate Petrović kojeg ima iz braka sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom obradovao je majku koja emocije nije mogla da sakrije.

Instagram

 

 

Naime, povodom 61. rođendana njen mlađi naslednik predivnim gestom raznežio je poznatu mamu, ali i brojne pratioce na "Instagramu" sa kojima je podelio emotivne trenutke.

Instagram

 

 

Čim se probudio, sin Zlate Petrović sa izabranicom sa kojom je i pripremio iznenađenje u vidu prelepih balona sa natpisima kojima je želeo da iskaže ljubav prema majci, pohrlio je u pevačicinu sobu kako bi joj prvi čestitao divan dan.

Instagram

 

 

Nije Zlata mogla da zadrži suze, te je Jovana prigrlila u naručje, a zatim su se svi uputili u jedan prestonički restoran gde je slavlje nastavljeno.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli - Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

Tamo je usledilo još jedno iznenađenje, rođendanska torta, svečice prskalice i neizostavna rođendanska pesmica koju je pevačica ponesena emocijama pevala sa svojim najmilijima.

Instagram

 

 

Čestitke su preplavile njen Instagram nalog i svi su joj poželeli da uvek bude tako nasmejana, a pohvale je prikupio i sin Zlate Petrović koji je pokazao koliko je pažljiv i privržen sin.

 

Komentari (0)

Loading