Lifestyle

Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli: Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

Dom Zlate Petrović luksuzna je nekretnina

Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli: Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

Ata Images

Folk pevačica Zlata Petrović i voditelj Zoran Pejić Peja bili su nekoliko godina u braku iz kojeg imaju sina Jovana, a nakon razvoda naslednik je ostao da živi sa majkom iako su bivši supružnici ostali u prijateljskim odnosima. Dom Zlate Petrović nalazi se u beogradskom naselju Mirijevo, i kako je pevačica navela, uređen je sa puno ljubavi.

Dupleks opremljen po Zlatinoj želji i meri, ispunjen je svetlošću i odiše pozitivnom energijom po kojoj je i sama pevačica prepoznatljiva, a prostrani dnevni boravak njen je omiljeni kutak u kojem i provodi najviše vremena.

Pročitajte: Srce ne bira! Saša Popović USLIKAN sa bivšom, POZNATOM PEVAČICOM! Suzana bi rado spalila ovu fotku

 

 

U sklopu njega nalazi se velika, udobna garnitura, na kojoj se nakon napornog dana ona opušta uz dobar film i čašicu vina i sve je u znaku bele i roze boje koje je ona savršeno uklopila i učinila ambijent bajkovitim.

Pročitajte: Venčanica kao sa mladenačke torte, kumovi su poznati pevači - Nasmejaće vas jedina fotografija sa venčanja Zlate Petrović i Peje

 

 

Kao i svaka vrsna domaćica, folk zvezda neretko voli i da ugosti prijatelje i pripremi im punu trpezu ukusnih specijaliteta, a poznato je i Zlatino zlatno pravilo koje glasi da iz njene kuće niko gladan ni žedan ne može da izađe.

Pročitajte: Postalo je neizdrživo - Ova pevačica je USPELA da RAZDVOJI Sašu Popovića i Suzanu Jovanović, isplivala istina

 

 

Bele drvene stepenice vode na sprat dupleksa gde se nalaze kupatilo, garderoberi i spavaće sobe, a budući da sa svojim naslednikom deli kutak, sve je organizovano tako da kada neko od njih poželi da se osami ima i gde.

Pročitajte: Zdravo, ovde Sašina žena - Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN (FOTO)

 

 

Dom Zlate Petrović njena je oaza mira i spokoja ispunjena mnoštvom umetničkih dela, slika, figurica i brojnih uspomena koje je sa nastupa širom sveta donosila.

Komentari (0)

Loading