Celebrity News

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića krenuo maminim stopama: Pogledajte malog Aleksandra kako svira klavir u porodičnom domu (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića postao je zvezda društvenih mreža

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića krenuo maminim stopama: Pogledajte malog Aleksandra kako svira klavir u porodičnom domu (FOTO)

Iako je u martu ove godine napunio tek četiri godinice, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, neodoljivi mališan Aleksandar, osvojio je srca mnogih i postao česta tema u medijima iako ponosni roditelji teže da ga od znatiželjnih očiju javnosti sačuvaju.

Kako veoma retko dele njegove fotografije, svaka koja osvane, a na kojoj je preslatki dečak, izazove veliku pažnju i mnoštvo predivnih reakcija, a posebno je to slučaj jer nije medijski eksponiran, iako je član veoma popularne porodice.

Instagram

 

 

Ipak, veliki ponos u srcu roditelja ponekad dovodi do toga da sa svetom podele predivne momente Aleksandrovog odrastanja, raznih avantura sa putovanja i uopšte iz njihove svakodnevnice, a iako je gotovo uvek lice dečaka sakriveno, to ne umanjuje lepe komentare na račun njegove slatkoće.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo - Mali Aleksandar Živojinović uživa na letovanju, pred vama je fotografija Prijovićkinog i Filipovog naslednika

Ovog puta sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića raznežio je njihove pratioce i prijatelje i mami i tati ukrao delić slave, a u pitanju je fotka iz porodičnog doma na kojoj on sedi za klavirom.

Instagram

 

 

- Spavate li mirno drugari muzičari? - predivnim prizorom i šaljivim komentarom oglasio se Filip putem "Instagrama" i stavio svima do znanja da je zvezda rođena.

- Ljubav mamina - prokomentarisala je odmah i ponosna mama, oduševljena što njen sin tako mali pokazuje interesovanje za muziku.

Pročitajte: Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića prvi put u javnosti - Jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga mali Aleksandar liči (FOTO)

Mališan je i te kako imao od koga da nasledi ljubav i talenat za muziku, te nas ne bi začudilo da se jednog dana za ovaj put opredeli, a ako do toga dođe, verujemo da će ga roditelji ohrabriti i biti njegov najjači vetar u leđa.

Komentari (0)

Loading