Celebrity News

Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović priredili sinu nezaboravnu avanturu

Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni koji uživaju u svom braku i roditeljstvu, a da im je sreća i osmeh na licu sina Aleksandra na prvom mestu mogli smo se više puta uveriti što njihovim izjavama, što fotografijama i objavama na društvenim mrežama. I pored brojnih obaveza koje savesno ispunjavaju, kao i pevačicinih čestih nastupa zbog kojih je neretko odsutna od kuće, Prija i njen dragi trude se da svaki slobodan trenutak provedu sa svojim naslednikom, a ovog puta obradovali su ga predivnim putovanjem.

Naime, kako je već zakazala veliki koncert u beogradskoj Areni za septembar ove godine, Priju mnoštvo obaveza čeka u narednom periodu, te je odlučila da se sa porodicom uputi na zasluženi odmor i napuni baterije za pripreme velikog spektakla.

Pročitajte: A rekla je da drugo dete neće skoro! Aleksandra Prijović saopštila najlepše vesti! Svi čestitaju, Brena i Boba na ivici suza (FOTO)

Instagram

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović spakovali su kofere i sina odveli u daleku Ameriku, a društvo im pravi i pevačicina mama Borka čija je pomoć oko malenog Aleksandra uvek dobrodošla.

Pročitajte: Najlepše vesti iz doma Prijovićke i Filipa! Pevačica se oglasila i POTVRDILA radost koja stiže za devet meseci, svi čestitaju (FOTO)

Instagram

 

Pevačica je na svom nalogu na "Instagramu" podelila predivne kadrove iz Majamija, gde je svoje slobodno vreme iskoristila kako bi se u potpunosti posvetila sinu kojeg je odvela u zabavni park Diznilend, jedno od omiljenih turističkih atrakcija u svetu.

Pročitajte: Mali Aleksandar Živojinović prvi put pred kamerama! I on ima nešto da kaže o svojoj mami Prijovićki, pogledajte hit snimak

Instagram

 

Ako je suditi po čarobnim fotkama reklo bi se da su svi oduševljeni mestom u kojem se nalaze oživljeni likovi iz crtanih filmova, a nesumnjivo je najviše uživao mali Aleksandar kojem je ovo nezaboravna avantura i doživljaj.

Komentari (0)

Loading