Celebrity News

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića prvi put u javnosti: Jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga mali Aleksandar liči (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića prvi put u javnosti

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića prvi put u javnosti: Jedan pogled je dovoljan da shvatite na koga mali Aleksandar liči (FOTO)

Verovalo se da će sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića za širu javnost zauvek ostati nepoznanica.

Pevačica i njen izabranik imali su u planu da zaštite privatnost svog naslednika i daju mu mogućnost da sam bira želi li javno da se eksponira.

Pročitajte: GOTOVO JE, više nema spasa: Mali Aleksandar mora da bira između mame Aleksandre i tate Filipa

Već sada maleni Aleksandar Živojinović pokazuje inicijativu da pođe sa mamom na posao, a da li je to samo iz znatiželje ili ga konkretno scena zanima vreme će pokazati.

ATA Images

 

Kada dovoljno bude porastao i postane svestan dobrih i loših strana života na estradi sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića odabraće ono što bude smatrao najboljim za sebe, dok će finansijsku i moralnu podršku on svakako imati od svih članova poznate porodice.

Pevačica je za sada viđenja da će mezimca najbolje zaštititi ako se sa njim ne pojavljuje u javnosti i njegove fotogfarije ne deli sa medijima i na društvenim mrežama.

Pročitajte: Anastasijina izgubljena SESTRA nam je godinama pred okom, sad je sve jasno: Sličnost je ogromna, ima Cecinu gestikulaciju! Pogledajte fotke

Upravo zbog ovog stava koji ona i njen suprug gaje od  rođenja naslednika, sve je iznenadila poslednja objava na Instagramu.

Instagram

 

Ona je, elem,  napravila ustupak i  ipak sa pratiocima podelila fotografiju svog mezimca.

Istina, Aleksandrov lik se veoma slabo vidi tek jedno oko i nos, dok preko njegovog lica stoji na engleskom Volim te.

Pročitajte: Bukti tihi rat! Zašto se ne vole Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, istina se dugo krila

Prijin ustupak uzburkao je javnost te se već neko vreme o malenom dečaku, unuku Bobe Živojinovića, spekuliše.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading