Celebrity News

Ćerka Ace Lukasa više nije devojčica: Viktorija Vuksanović izrasla u prelepu mladu ženu, toliko je visoka da je tatu odavno prešišala (FOTO)

Ćerka Ace Lukasa izrasla u pravu lepoticu

Ćerka Ace Lukasa više nije devojčica: Viktorija Vuksanović izrasla u prelepu mladu ženu, toliko je visoka da je tatu odavno prešišala (FOTO)

Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, dvanaestogodišnja Viktorija, razlog je što njeni roditelji i četiri godine nakon razvoda imaju skladan odnos. Oboje su angažovani oko njenog odrastanja, a posebnu podršku pruža im Sofija, Sonjina ćerka iz prvog braka, koja je posvećena starija sestra.

Sofija, koja sa sestrom provodi dane na odmoru objavila je Viktorijinu fotografiju i iznenadila svoje pratioce.

 

Instagram

 

Ćerka Ace Lukasa, devojčica za koju se pričalo da je očeva mala kopija, izrasla je u prelepu tinejdžerku, koja baš poput svoje starije sestre i majke prati modne trendove i uživa u tome.

Pročitajte: Očevi im se MRZE, porodice su se raspale, a sada imamo i fotografije kao dokaz kako se Sofija Šašić slaže sa mlađom sestrom Viktorijom

Osim što je odrasla u prelepu devojčicu, Viktorija je izuzetno odgovorna, dobar je đak, a u slobodo vreme trenira jahanje i na hipodromu jaše konja, koga joj je otac poklonio za rođendan.

 

 

 

Pročitajte: Aca Lukas na nastupima zgrće pare, a ćerka mu radi OVO! Svi pričaju o Miljani Vuksanović (FOTO)

O odnosu sa najmlađom nasledicom, Aca Lukas, koji pored Viktorije ima još i ćerku i dvojicu sinova, govorio je svojevremeno:

- To je moja najveća ljubav svih vremena. To je osoba koja se pojavila i meni donela vrstu ljubavi za koju nisam znao. Imam četvoro dece, sve ih volim, ali ona mi se pojavila u životu kad nisam znao da mi je to trebalo. Samo sam dobio novi deo života.

- Ja kad gledam nešto na televiziji o odnosu oca i ćerke, ja se rasplačem - pričao je iskreno pevač u emisiji "Premijera - vikend specijal".

 

Komentari (0)

Loading