Celebrity News

Aca Lukas na nastupima zgrće pare, a ćerka mu radi OVO! Svi pričaju o Miljani Vuksanović (FOTO)

Ćerka Ace Lukasa sama je krčila svoj put

Aca Lukas na nastupima zgrće pare, a ćerka mu radi OVO! Svi pričaju o Miljani Vuksanović (FOTO)

Poznato je da Aca Lukas iz različitih brakova ima četvoro dece, Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, koju je dobio sa Sonjom Šašić. Malena curica često je za novine pozirala sa ponosnim ocem, što se za njegove ostale naslednike ne može reći. Sinovi i starija ćerka Ace Lukasa publicitet ne vole, a po svoj prilici oni žive daleko od glamura i raskošnog života, ne zato što im okolnosti i finansijske mogućnosti ne dozvoljavaju, već zato što su po prirodi skromni.

Pročitajte: NA SVETSKOM NIVOU! Lukasova serija će se emitovati na Netfliksu, evo šta kaže Saša Mirković o tome

Luka Šarac

 

 

Starija ćerka Ace Lukasa, Miljana Vuksanović prva je izrazila želju da sama krči svoj put, bez očeve pomoći, te je tako svojim trudnom, radom i zalaganjem, pa i talentom postala jedna od angažovanijih šminkerki u prestonici. Ona je od pre par godina sreću pronašla pod krovom "Granda", gde je donedavno radio i njen mlađi brat kao vozač.

Pročitajte: Zar posle svega? PALO POMIRENJE Lukasa i Sonje, uhvaćeni u Crnoj Gori, pevač sve potvrdio (FOTO)

Luka Šarac

 

Sve pomenuto govori u prilog tome da su Lukasovi naslednici čestiti mladi ljudi, kojima njegove urgencije i veze nisu potrebne, kao ni finansijska pomoć.

Pročitajte: Zbog ovog gesta roditelja Viktorija lije suze: Aca Lukas i Sonja nisu mogli da se suzdrže! Ćerki priredili OVO(FOTO)

Luka Šarac

 

Mada svestan da njegovo troje odraslih mezimaca samostalno zarađuju Lukas se uvek trudi da im novčano pomogne. Tako je pre par godina kada mu se starija ćerka udavala kupio stan, koji je poklonio njoj i suprugu. Nekretnina, po želji mladenaca nalazi se na Karaburmi, a vrlo brzo od venčanja dom Miljane i njenog izabranika postao je bogatiji za još jednog člana.

Pročitajte: Očevi im se MRZE, porodice su se raspale, a sada imamo i fotografije kao dokaz kako se Sofija Šašić slaže sa mlađom sestrom Viktorijom

printscreen

 

Na svet je stigla Minja, pevačeva najveća radost.

- Ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim. Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja - kazao je ranije Aca, pa dodao koliko ga boli što su sinovi i starija ćerka odrastali bez njega, te se sada trudi da nadomesti propuštene prilike.

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece - priznao je jednom pevač.

Pročitajte: Ljubav fatalna: Lukas je zbog Nataše ostavio prvu ženu, dobili su sina, a onda je ona prevarila njega sa lepotanom kog svi znate FOTO

printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading