Celebrity News

Pored Novaka se osećam kao STARICA: Dan nakon Noletovog trijumfa Jelena razvezala jezik i obratila se javnosti, evo šta im se desilo u kući

Jelena Đoković o Novaku i odnosu sa njim

Pored Novaka se osećam kao STARICA: Dan nakon Noletovog trijumfa Jelena razvezala jezik i obratila se javnosti, evo šta im se desilo u kući

Clive Brunskill/Getty Images, Boško Karanović

Jelena Đoković o Novaku je progovorila nakon još jednog trijumfa koji je na turniru u Sinsinatiju izvojevao njen suprug. Novak je u finalu turnira nakon tri sata i 49 minuta savladao prvog tenisera sveta, Karlosa Alkaraza.

Pročitajte: Ceo restoran se okretao - Pogledajte u kakvom izdanju smo uslikali Novaka i Jelenu, njeno ponašanje nije ostalo neprimećeno (FOTO)

Nakon fantastične pobede i najtežeg meča koji ovaj turnir pamti, Novak je pocepao majicu i proslavio pobedu na način na koji samo on zna. Snimci njegove sreće ubrzo su postali viralni, a jedan od njih podelila je i njegova supruga.

 

Matthew Stockman / Getty Images

 

Jelena Đoković o Novaku je uz viralni snimak napisala sledeće:

- Oko ovog čoveka uvek neki istorijski momenti. Osećam se kao starica, dok on pokušava da bude mladić novog doba, ali mu istorija to ne dozvoljava.

 

Instagram

 

Pročitajte: Ceo Rolan Garos je tapšao njegovoj pobedi, a on je pogledom tražio samo NJU - Gde je bila Jelena Đoković kad je Nole igrao meč života?

 

Podsetimo, Đoković je pobedom nad Alkarazom došao do trećeg trofeja u Sinsinatiju i ukupno 39. trofeja na turnirima iz masters serije 1000, po čemu je prvi u istoriji.

 

Komentari (0)

Loading