Celebrity News

Ceo restoran se okretao: Pogledajte u kakvom izdanju smo uslikali Novaka i Jelenu, njeno ponašanje nije ostalo neprimećeno (FOTO)

Autor: | 20/07/2023

Novak i Jelena Đoković dali sebi oduška

Ceo restoran se okretao: Pogledajte u kakvom izdanju smo uslikali Novaka i Jelenu, njeno ponašanje nije ostalo neprimećeno (FOTO)

Boris Streubel/Getty Images for Laureus

Novak i Jelena Đoković uživaju u Crnoj Gori.

Najbolji srpski teniser nije uspeo da se u nedelju domogne novog grend slem trofeja, pošto je u finalu Vimbldona poražen od Karlosa Alkarasa nakon velike borbe u pet setova.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Budući da je ovaj poraz njemu i njegovim bližnjima i te kako teško pao, Novak i Jelena Đoković, koja mu je najveća podrška kako u životu tako i u karijeri, odlučili su da sebi daju malo oduška.

Pročitajte: Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa VImbldona - Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

Kako bi se opustili, odmorili i napunili baterije za nove pobede, Novak i Jelena Đoković ubrzo nakon završenog turnira uputili su se u Crnu Goru koju obilaze svake godine.

Fotografija koju smo snimili nastala u luksuznom odmaralištu Portonovi, svedoči da im je preko potreban mir i vreme samo za sebe, a takođe pokazuje i skladnost ovog para koji svaki trenutak koristi da se ne odvaja.

Story

 

 

Lagani ručak, šetnja kraj mora, uživanje na jahti... samo su neke od stavki koje će u ovom periodu Novak i Jelena Đoković sebi priuštiti, a budući da je veliki profesionalac, ne sumnjamo da će se Nole što pre vratiti napornim treninzima.

Kako su nam preneli naši izvori, Novak i Jelena se gotovo svakodnevno šetaju Kotorom i Herceg Novim kao sav normalan svet.

Pročitajte: Stajling Jelene Đoković izazvao HAOS - Sve žene na moru nose kupaći, a pogledajte šta je Jelena navukla na sebe dok se šeta na jahti (FOTO)

Jelena je svakako tu da mu pruži najveću podršku u svemu, a on joj na najbolji način vraća, velikom ljubavlju i privrženošću.

- Ja sam preuzela sve na sebe, da bih Novaka rasteretila. Imala sam i pomoć srećom, i moram da priznam da je te Stefanove prve godine Novak bio nepobediv. Završio je kao prvi na svetu i sve je bilo lepo, tako da je on zaključio da to nama lako ide, ali onda je ona druga godina bila kada sam ja rekla 'ja ne mogu više, ovo je mnogo naporno', rekla je Jelena jednom prilikom. 

Ona je otvoreno pričala i o roditeljstvu:

- Prošla sam određeni stepen edukacije i šta roditeljstvo iziskuje od majke i oca, i imam mnogo sreće što je Novak takav partner. Puno ljubavi dobijamo, i kada je sa nama posvećen je, sve ispada mnogo lakše kada porodica živi u zajedništvu i ljubavi. 

- Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri. I bila sam jako iznenađena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene, i da prohodamo.

- Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim je da taj odnos između tate i ćerke vidljiv kod nas u kući. Stefan i ja imamo posebnu vezu, ali njih dvoje baš. Mnogo sam srećna što je baš on moj životni partner i što je roditelj sa mnom. Pokušavamo da se sinhronizujemo i da pred decom budemo tim, zaključila je Novakova supruga i direktorka Fondacije "Novak Đoković".

 

 

Komentari (0)

Loading