Celebrity News

Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa VImbldona: Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

Novak Đoković na Vimbldonu doživljava neprijatnosti

Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa VImbldona: Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

Clive Brunskill/Getty Images, Boško Karanović

Iako trenutno nije prvi na ATP listi, Novak Đoković na Vimbldonu, najprestižnijem teniskom turniru važi za prvog nosioca budući da sve brojke i statistike idu njemu u korist.

Raduju se tome njegovi navijači u Srbiji i čitavom svetu i svima je već poznato da je Nole neprikosnoveni kralj travnate podloge u Londonu, međutim Englezi i pored toga nisu njegovi fanovi, naprotiv publika često navija protiv njega i nisu retke situacije da se sa tribina začuju zvižduci.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Upravo to bio je slučaj i na meču koji je odigrao sa Džordanom Tompsonom kada su otvoreno svi bili na strani Australijanca.

Iako je sa godinama postao imun na provokacije publike, postoje trenuci kada Noleta zviždanje i sabotiranje izbaci iz takta što se i sada dogodilo.

Pročitajte: LOŠE VESTI o Novaku Đokoviću stigle iz Londona! Navijači šalju podršku, porodica je uz njega (FOTO)

Novak Đoković na Vimbldonu nakon trijumfa pokazao je publici na uvo, aludirajući na to da ih je čuo, a da ga je taj inat možda i pokrenuo i dao mu novu snagu da bude još bolji srpski as nesvesno je otkrio u razgovoru sa suprugom Jelenom koji je snimljen posle meča.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

- Imao sam pomračenje uma, jaoj kako me provociraju, ne znaju šta meni odgovara - rekao je Novak Jeleni koja takođe nije ostala imuna, pa mu je odgovorila:

- Znaju tačno - rekla je Jelena Đoković.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Da je najopasniji kada se iznervira pokazao je više puta na mnogim turnirima sveta, a ovog puta Novak Đoković na Vimbldonu takođe, i očito ponašanje Britanaca prema Srbinu koje ima duboku tradiciju, ne može uticati na njegovu kolekciju pehara koje nosi sa ovog prestižnog turnira.

 

Komentari (0)

Loading