Celebrity News

Petar Benčina rekao KRAJ! Ne osećam ljutnju i bes, završili smo (FOTO)

Brak Tamare Dragičević i Petra Benčine uzoran je

Petar Benčina rekao KRAJ! Ne osećam ljutnju i bes, završili smo (FOTO)

Luka Šarac

Često je proteklih godina brak Tamare Dragičević i Petra Benčine bio tema medija.

Glumački par i njihov odnos uglavnom su spominjani kao uzorni, skladni a bilo je i situacija kada se govorilo o njihovom mimoilaženju.

Pročitajte: Mali Lazar Benčina proslavio četvrti rođendan: Pogledajte samo taj stajling, Tamarin i Petrov sin već je postao zvezda Instagrama (FOTO)

Sve pominjane razlike, sastavni deo svakog odnosa, Tamara i Petar našli su način da pomire, imaju dvoje divne dece Lazara i Stašu i moglo bi se reći uživaju u svojoj bajkovitoj ljubavi koju su započeli na obali mora u prisustvu zvanica.

 

Instagram

 

Kada su se venčali glumac i glumica bili su na svim naslovnim stranama a čini se da se devet godina kasnije u tom pogledu nije mnogo toga promenilo.

Na profesionalnom planu vrlo su uspešni što je najvažniji povod njihovog obraćanja javnosti, takođe kao odlični roditelji oni, najpre putem društvenih mreža, imaju što-šta pametno da kažu a naposletku se ne sme zaboraviti da su se odlično pokazali i u drugim važnim životnim ulogama- kao brat, sestra, sin, ćerka, unuk, unuka pa i kao prijatelji.

Pročitajte: Maleni Staša i Lazar Benčina na letovanju na Brijunima: Skockali su se za plažu, ništa slađe od Tamarine i Petrove dece nećete videti (FOTO)

Upravo o ovom segmentu života dramski umetnik govorio je tokom gostovanja u emisiji Vesne Dedić “Balkanskom ulicom”, a neizostavna tema bila je naravno i brak Tamare Dragičević i Petra Benčine.

 

Instagram

 

 

Glumac se, naime, prvenstveno dotakao nekih zaboravljenih, prekinutih prijateljstava pa na pitanje koliko ih je bilo odgovorio je.

Pročitajte: Savršena za posebne prilike: Haljina Tamare Dragičević oličenje je ženstvenosti i prefinjenog seksepila FOTO

- Oni s kojima sam završio to je čak van moje moći, čini mi se tu je kraj i tu nema nazad više. I toga nema puno, ne da nema puno nego onako minimalno ali to je tako i to je život nije to ništa… ne ostavljam neki gnev, ljutnju, bes - ispričao je Petar a potom nastavio priču o privatnim pitanjima o kojima nikad pre nije govorio.

Glumac retko pred kamerama otkriva svoju dušu. 

 

Instagram

 

Privatnost čuva za sebe a ovo je bio izuzetak te stoga nije čudo što o pomenutom gostovanju svi pišu.

 

Komentari (0)

Loading