Celebrity News

Mali Lazar Benčina proslavio četvrti rođendan: Pogledajte samo taj stajling, Tamarin i Petrov sin već je postao zvezda Instagrama (FOTO)

Sin Tamare Dragičević i Petra Benčine proslavio rođendan

Mali Lazar Benčina proslavio četvrti rođendan: Pogledajte samo taj stajling, Tamarin i Petrov sin već je postao zvezda Instagrama (FOTO)

Ćerka i sin Tamare Dragićević i Petra Benčine, jednog od najskladnijih parova naše javne scene, iako tako mali, već su uveliko postali zvezde društvenih mreža.

Ne odolevaju poznati roditelji da njihove fotke podele sa pratiocima na "Instagramu" i pokažu kako brzo rastu  Staša i maleni Lazar, a svojom slatkoćom i dečijim osmesima vrlo lako osvojili su srca šire javnosti.

 

Instagram

 

 

I avanture sa raznih putovanja na koje se porodica često zajedno otisne takođe nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa je glumački par i inspiracija svim roditeljima kako da vaspitavaju i usmeravaju svoju decu, a takođe su u fokusu često i modne kombinacije mališana, o kojima brižna mama veoma vodi računa.

 

Instagram

 

 

Kada sve to uzmemo u obzir, nije neko čudo što ćerka i sin Tamare Dragičević i Petra neretko poznatim roditeljima ukradu Instagram slavu, a ovog puta u centru zbivanja jeste preslatki dečak koji samo što je napunio četiri godinice.

 

Instagram

 

 

To je i bio predivan povod da na pomenutoj društvenoj mreži osvane niz fotografija koje su nam otkrile da je slavlje proteklo bajkovito i da su se mama i tata potrudili da ugode svom mezimcu.

 

Instagram

 

 

U predivnom ambijentu ogranizovana je lepa proslava prilagođena najmlađima, a sudeći po njegovom osmehu i veselom raspoloženju, sin Tamare Dragičević uživao je u svoj pažnji, poklonima i specijalno za njega napravljenoj rođendanskoj torti.

 

Instagram

 

 

Starija seka i mnoštvo drugara uživali su sa slavljenikom i ulepšali mu ovaj veoma poseban dan, a da će biti pravi zavodnik kada još malo poraste otkriva slika gde neodoljivi Lazar čvrsto grli svoju malenu drugaricu.

 

Instagram

 

 

Presrećni mama i tata nisu skidali osmehe sa lica niti su krili ponos što je njihov naslednika sada "veliki" dečak, a posebnu pažnju privukli su njihovi zaljubljeni pogledi koji svedoče iz kakve ljubavi su mališani došli na svet.

 

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci

10:01 16.08.2023

Zašto decu izlagati na otvorenim društvenim mrežama...zbog malo popularnosti...ne postojiš ako svi ne vide koliko si "srećan"...,ne razumem...