Celebrity News

Isplivala Novakova tajna poruka: Konačno imamo dokaz šta zaista misli o mlađem bratu Marku (FOTO)

Rođendan Marka Đokovića - povod da se Novak oglasi

Isplivala Novakova tajna poruka: Konačno imamo dokaz šta zaista misli o mlađem bratu Marku (FOTO)

Srđan Stevanović/Getty Images

Rođendan Marka Đokovića za porodicu Đoković poseban je dan. Posebnu sreću tim povodom oseća Novak, koji je na dan Markovog rođenja dobio brata, saborca i najboljeg prijatelja.

Kako bi rođendan Marka Đokovića obeležio na najbolji način, nakon neverovatne pobede na turniru u Sinsinatiju, na kameri jekratko napisao: "Đuško, srećan rođendan!" i docrtao srce.

Instagram

 

I dok su se svi pitali kome je upućena ova tajna poruka, Marko je na svom "Instagramu" podelio fotografiju Novakove poruke i napisao: "Volim te, brate".

Pročitajte: Kad te brat izbaci sa terena i PONIZI pred svima! Marko Đoković OČAJAN i posramljen - Vreme je da kažem ISTINU o Novaku, ovo me mnogo boli

Rođendan Marko Đoković provodi sa dve u njegovom životu najvažnije dame, svojom višegodišnjom izabranicom Letisiom Tesari i majkom Dijanom, koja sinu i budućoj shani pravi društvo na moru.

Podsetimo, Novakov srednji brat Marko već dugo živi u Marbelji i drži se daleko od očiju javnosti, te se o njemu i njegovom privatnom životu vrlo malo zna.

Komentari (0)

Loading