Celebrity News

Mladoženja u patikama, Anastasijina venčanica će vas šokirati! Stigle prve fotografije venčanja u manastiru

Anastasija Ražnatović u venčanici zablistala na venčanju

Mladoženja u patikama, Anastasijina venčanica će vas šokirati! Stigle prve fotografije venčanja u manastiru

Anastasija Ražnatović u venčanici blista...

Udala se Anastasija Ražnatović, a prelepe vesti objavila je na "Instagramu". Ceremonija venčanja bila je intimna, u manastiru Rajinovac u blizini Beograda.

Prve fotografije stigle su na mreže. Bvlgari burme oduševili su javnost, a sada je stigla fotografija na kojoj Anastasija Ražnatović u venčanici.

Instagram

 

Da je ceremonija venčanja bila ležerna i u krugu porodice, jasno je prema fotografijama bračnog para. Nemanja Gudelj odlučio se za sivo odelo i belu košulju, dok je za obuću odabrao patike. 

Pročitajte: UDALA SE Anastasija - Pred vama je prva fotografija gospodina i gospođe Gudelj, Ceci oči pune suza (FOTO)

Anastasija Ražnatović u venčanici, koja nije bila klasična venčanica, već raskošna lepa haljina, zablistala je u punom sjaju.

Instagram

 

Sreća bračnog para vidi se na njihovim licima, a čestitke pristižu sa svih strana. Prva čestitka stigla je od njihovog prijatelja i šofera.

Pročitajte: Sve se trese od Španije do Beograda - Stigla prva reakcija Gudeljeve porodice nakon što je zaprosio Anastasiju (FOTO)

- Čestitke mom bratu i šefu i njegovoj suprugi, a mojoj sestri. Toliko sam srećan što je vaša ljubav napredovala na novi nivo, pred Bogom - brak. Volite se zauvek, kao što se volite svakog dana - napisao je on.

Komentari (0)

Loading