Celebrity News

Sve se trese od Španije do Beograda: Stigla prva reakcija Gudeljeve porodice nakon što je zaprosio Anastasiju (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj život žele da provedu zajedno

Sve se trese od Španije do Beograda: Stigla prva reakcija Gudeljeve porodice nakon što je zaprosio Anastasiju (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj već duže vreme uživaju u svojoj ljubavi, a kasno sinoć oni su svoju vezu podigli na viši nivo što su i podelili sa pratiocima na "Instagramu".

Instagram

 

 

Naime, fudbaler je svoju devojku iznenadio i priredio joj predivno veče kada ju je i pitao da ostatak života provede kraj njega, na šta je Tasa sa širokim osmehom ogdovorila potvrdno.

Instagram

 

 

Romantična večera, put posut laticama ruža, plesači sa vatrom i mnoštvo balona bili su pravi spektakl koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Anastasija koja se ni jednog trenutka nije premišljla naprosto je blistala od sreće.

Instagram

 

 

Nakon predivne vesti usledile su brojne čestitke koje su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sa radošću primali, međutim niko nije mogao da se ne zapita kako je porodica Gudelj na ovu vest reagovala i da li su fudbalerovi najbliži bili upućeni u to što svojoj voljenoj sprema.

Pročitajte: ČESTITAMO! Konačno sreća! Anastasija i Gudelj upravo objavili NAJLEPŠE VESTI, u Cecinoj kući svi plaču od sreće (VIDEO)

Budući da je svima poznato kako sa ženskim članovima porodice, majkom Oliverom i sestrom Vanjom, Anastasija nije u sjajnim odnosima, nije neko čudo što se na društvenim mrežama one još uvek nisu oglasile i uputile čestitke, a da li su to učinile privatno, za sada je nepoznanica.

Ipak, ono što su mnogi zapazili jeste reakcija Nemanjinog brata Dragiše koji je među prvima lajkovao i komentarisao objavu,a kako i ne bi kada on izabranicu svog brata naprosto obožava i sa njom odlično funkcioniše.

Instagram

 

 

Uz ruke sklopljene u molitvu, srce, simbol beskonačnosti, krst i poljubac, Dragi je poželeo svu sreću Anastasiji i Nemanji i stavio svima do znanja da njegov odnos sa snajkom ništa ne može da naruši.

Komentari (0)

Loading