Celebrity News

Bravo, Sanja! Tiho i bez najave PONOVO OBUKLA BELO! Pogledajte fotku najlepšeg dana voditeljke Magazina In, sija kao nikada pre

Venčanje Sanje Marinković ponovo je tema medija

Bravo, Sanja! Tiho i bez najave PONOVO OBUKLA BELO! Pogledajte fotku najlepšeg dana voditeljke Magazina In, sija kao nikada pre

Bez velike pompe i obaveštavanja medija pre više od 15 godina dogodilo se prvo venčanje Sanje Marinković.

Voditeljka i urednica autorske emisije "Magazin In" tada se udala za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera, kamermana Aleksandra Uhrina.

Pročitajte: Cipele Sanje Marinković su san svake žene i morate ih imati - Evo gde ih možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Sanjin sin Strahinja imao je četiri godine kada su se mama i tata venčali a sve je izgledalo bajkovito iako venaca, trubača i cvećem okupanog restorana nije bilo niti velkog broja zvanica.

Marinkovićeva se, naime, za Uhrina udala pred kumovima i članovima porodice u opštini, a ubrzo potom se sa suprugom, bratom i snajom zaputila u Pariz gde su zajedno slavlje nastavili.

Privatna Arhiva

 

Romantični svečani ručak voditeljka će zasigurno pamtiti iako se od Uhrina pre više od tri godine razvela, dok će joj vrlo verovatno i crvena venčana haljina zauvek ostati urezana u pamćenju.

Pročitajte: Sin Sanje Marinković izrastao u momka za primer - Upoznajte Strahinju Uhrina, ponosna mama objavila prvu fotografiju

Venčanje Sanje Marinković i Aleksndra Uhrina pratile su brojne neobičnosti pa čak i to da mlada, za razliku od mnogh drugih nije  obukla belo, već crveno.

Crveni je bio i bidermajer.

Venčanje Sanje Marinković - fotografije 

Retko kada smo od tog trenutka voditeljku mogli videti u boji ljubavi.

Slučajno ili namerno izbegava je. Pribegava blažim varijantama a u poslednje vreme kao da sluti nešto najčešće je u beloj boji.

Privatna Arhiva

 

Bilo da su u pitanju odela, košulje i pantalone ili pak haljine Sanja preferira belo, što je bio slučaj i nedavno kada je u Hrvatskoj prošetala korzoom.

Svi prisutni primetili su Sanjin savršen modni izbor koji je uklopila sa nežnim sandalama na visoku potpeticu, a bilo je onih koji su se usudili i da komentarišu.

Pročitajte: Pokazala svoje PRAVO LICE! Pogledajte Sanju Marinković bez trunke šminke i fotošopa, da li vam liči na onu ženu sa televizije? (FOTO)

Pojedini su pohvalili stil voditeljke, na šta je ona posebno ponosna, dok je bilo onih koji u tvrdili da joj bele haljine prekrasno stoje te da bi konačno trebalo jednu baš takvu, samo venčanu da obuče.

Sanja je za Story svojevremeno kazala da za sada nema dečka, da bi volela da se zaljubi, a veruje se da će nas ako i kada se to dogodi ona i obavestiti te da će njeno drugo venčanje ipak makar malo biti medijski propraćeno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading