Lepota

Pokazala svoje PRAVO LICE! Pogledajte Sanju Marinković bez trunke šminke i fotošopa, da li vam liči na onu ženu sa televizije? (FOTO)

Sanja Marinković bez trunke šminke izgleda ovako

Pokazala svoje PRAVO LICE! Pogledajte Sanju Marinković bez trunke šminke i fotošopa, da li vam liči na onu ženu sa televizije? (FOTO)

Voditeljka Sanja Marinković jedno je od najprepoznatljivijih domaćih TV lica. Poznata je po prezentovanju zdravog način života i ishrane, a na odličnoj formi i prirodnom izgledu mnoge dame joj mogu pozavideti. Imajući u vidu da je zbog prirode posla kojim se bavi ona prinuđena da često koristi težak, scenski make up, Sanju Marinković bez trunke šminke, u javnosti gotovo da nismo imali prilike da vidimo.

Ipak, da nema čega da se stidi, te da epitet jedne od najnegovanijih dama opravdano nosi, dokaz je fotografija na "Instagramu" kojom se sama pohvalila svojim brojnim pratiocima.

Pročitajte: Kombinezon Sanje Marinković za odvažne dame - Savršen je, ne moraju da ga nose samo mršavice! Da li biste vi izabrale ovu boju? (FOTO)

Instagram

 

Naime, neposredno pred snimanje jedne emisije, dok se još nije prepustila veštim rukama šminkera, voditeljka emisije "Magazin In", napravila je nekoliko selfija u ogledalu i sve bez problema objavila na pomenutoj društvenoj platformi.

- Bez šminke. Iz kreveta pravo u studio - napisala je Sanja u opisu fotke i izazvala ogromnu pažnju.

Pročitajte: Topi se u zagrljaju moćnog političara iz vlasti - Fotografija sa rođendana Sanje Marinković otkrila tajnu, pogledajte KOLIKO GA VOLI

Instagram

 

Dosta samopuzdanja i hrabrosti mnogim poznatim damama bilo bi potrebno da prikažu sebe u sasvim običnom izdanju, međutim popularna voditeljka dokazala je da sa tim nema problema, a na konto toga što su imali prilike da Sanju Marinković vide bez trunke šminke mnogi njeni fanovi reagovali su sa oduševljenjem.

Komentari poput onih da Sanja prkosi godinama, te da izgleda poput devojčice preplavili su njen nalog, a tajnu tako blistave kože i besprekornog tena želele su da saznaju mnoge pripadnice nežnijeg pola. 

Komentari (0)

Loading