Celebrity News

Milica Milša i Žarko Jokanović se POSKIDALI na plaži u Egiptu: Poznati par se ne obazire na komentare, imaju veliki povod za slavlje (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović uživaju u svojoj ljubavi

Milica Milša i Žarko Jokanović se POSKIDALI na plaži u Egiptu: Poznati par se ne obazire na komentare, imaju veliki povod za slavlje (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Privatni album

 

 

Posle samo nedelju dana zabavljanja scenarista je shvatio da je lepa umetnica žena njegovog života i zaprosio je, a ta ljubav traje, evo već više od dve decenije.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! ONA im je srca ispunila velikom radošču: Glumica ne krije SUZE radosnice (FOTO)

Upravo to bio je povod da se Milica oglasi na "Instagramu" i sa svima podeli lepe vesti, a u pitanju je njihova 24. godišnjica harmoničnog braka koju svake godine sa novim ushićenjem slave.

 

Instagram

 

 

- Pre 24 godine počeo je naš zajednički put. Put ljubavi, podrške, poštovanja, sreće i lepote zajedničkog života - uz fotografiju sa venčanja poručila je glumica svom voljenom i nastavila:

Pročitajte: Novi dom Milice Milše će vas ostaviti bez daha - Sa terase se vidi ceo Beograd, sada konačno imamo dokaz koliko su zaradili od serija (FOTO)

- Tada smo postali ‘mi’ – nas dvoje koje držeći za ruku jedno drugo, osmehom bojimo naš život. Nek traje i nek svakog dana naša ljubav bude još veća, lepša i uzbudljivija.

 

Instagram

 

 

Budući da se Milica Milša i Žarko Jokanović trenutno nalaze na zasluženom odmoru u Egiptu, oni su ovaj veoma važan datum tamo proslavili kako dolikuje, uz zvuke talasa, vino, tortu i cvetne aranžmane, a fanove su obradovali sa još nekoliko fotki na kojima je primetno koliko uživaju kada imaju vremena samo za sebe.

 

 

Osmesi na njihovim licima dok poziraju u romantičnom ambijentu, svedoče da su zaljubljeni kao prvog dana i da se sjaj u očima godinama nije izgubio, naprotiv, njihova ljubav je postala samo jača i čvršća, te su im mnogi poželeli da je neguju kao i do sada.

 

Komentari (0)

Loading