Celebrity News

Verovali ili ne: Ovako letuju Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić, da li ste očekivali luksuz? (FOTO)

Letovanje Miloša Bikovića protiče u odličnoj atmosferi

Verovali ili ne: Ovako letuju Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić, da li ste očekivali luksuz? (FOTO)

Boško Karanović

Letovanje Miloša Bikovića već danima je glavna tema u medijima. Popularni glumac otputovao je na Ibicu sa devojkom Ivanom Malić i brojnim prijateljima među kojima je i nekoliko njegovih kolega, a kadrovi koje imamo prilike da vidimo putem "Instagrama", izazivaju lavinu reakcija.

 

Instagram

 

 

Ne želi Miloš da krije koliko se dobro provodi na zasluženom odmoru, te sa pratiocima revnosno deli interesantne kadrove, a u fokusu je svakako glumčeva emotivna veza i devojka od koje se gotovo i ne razdvaja.

Instagram

 

Instagram

 

 

Upravo iz razloga što dosta vremena posvećuju jedno drugom, letovanje Miloša Bikovića i njegove izabranice ovog puta protiče u proširenom sastavu, tu su uvek nasmejani i raspoloženi Miloš Radonjić, Jelisaveta Orašanin, Tamara Krcunović i još nekoliko njihovih prijatelja.

 

Instagram

 

 

Ekipa se odlično zabavlja, uživaju na plaži okupanoj sunčevim zracima, plivanju i svim drugim aktivnostima, a nije im strano ni opuštanje u lokalnim kafićima i noćnom životu koji je veoma raznovrstan.

Pročitajte: Miloš Biković i Ivana Malić fotografijom sa letovanja otkrili NAJLEPŠU VEST, pogledajte tu sreću

Fotografije sa letovanja jednog od omiljenih glumaca nisu mogle proći nezapaženo na društvenim mrežama, te su i jedna od komentarisanijih tema, međutim jedna fotka nasmejala je njegove brojne fanove, pa ne prestaje da se prepričava.

 

Instagram

 

 

U društvu devojke, glumca Miloša Petrovića Trojpeca i nekolicine prijatelja, Biković je pozirao na kamenjaru i napravio interesantnu fotku sa kišobranom na kojem je pisalo Ibiza, a njegovo snuždeno lice aludira na skroman odmor i želje koje su sada očito postale stvarnost.

Pročitajte: Sjatili se poznati na premijeru novog Bikovićevog filma - Ko je izgledao sjajno, ko podbacio? A pojavila se i ONA (FOTO)

Da li na najluksuznijim plažama kakve sebi može da priušti ili skromno na peškiru i bez suncobrana, letovanje Miloša Bikovića, evidentno je, uvek protiče u odličnoj atmosferi i u najboljem društvu, a u svakoj mogućoj situaciji Ivana je uz njega, prelepa i sa širokim osmehom koji ne skida sa lica.

 

Komentari (0)

Loading