Celebrity News

Veliko slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! ONA im je srca ispunila velikom radošču: Glumica ne krije SUZE radosnice (FOTO)

Objava Milice Milše raznežila njene pratioce

Veliko slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! ONA im je srca ispunila velikom radošču: Glumica ne krije SUZE radosnice (FOTO)

Svaka objava Milice Milše, jedne od omiljenih glumačkih diva privuče veliku pažnju u javnosti, a njene fotografije koje deli na društvenim mrežama gotovo uvek su među najkomentarisanijima.

Ništa nije drugačija situacija ni kada su u pitanju najnovije fotke koje je sa svojim pratiocima podelila na Instagramu, a da je radošću i velikom srećom danas ispunjen njen i Žarkov dom, otkrila nam je upravo ovim putem.

Pročitajte: Novi dom Milice Milše će vas ostaviti bez daha - Sa terase se vidi ceo Beograd, sada konačno imamo dokaz koliko su zaradili od serija (FOTO)

Svima je već dobro poznato da je tetka Milice Milše, Lila, bila i ostala njena najveća životna podrška i inspiracija.

Mnogi se slažu da je od nje nasledila lepotu i vedar duh, a poštovanje nije ništa manje ni od strane Miličinog životnog saputnika Žarka, koji joj je u znak velike zahvalnosti za sve što je za njih učinila, posvetio ulogu u svojoj seriji "Igra sudbine".

Instagram

 

 

Upravo je gospođa Lila razlog što je sada dom Milice i Željka prepun osmeha i dobrog rasploženja. Ona je proslavila 90. jubilarni rođendan, a članovi poznate porodice priredili su joj divno iznenađenje.

Instagram

 

 

- Moja tetka Lila, prava i jedna jedina kraljica mog detinjstva danas slavi jubilarni 90. rođendan! Slavimo srećni i veseli što si naša, volimo teee i srećan rođendan najbolja naša tetka Lila! - glasila je objava Milice Milše koja se potrudila da tetki ulepša divan dan, te je kuću ispunila mnoštvom balona i cvetnih aranžmana.

Kruna na glavi slavljenice dovoljno govori o tretmanu koji ima u njihovoj kući, a osmesi na licima pravi su pokazatelj da su zajedno proveli još jedan dan u divnoj atmosferi.

 

Komentari (0)

Loading