Celebrity News

Supruga Branka Jankovića takođe je glumica: Obožavali ste je u serijama, a niste znali za koga je udata! Sada zajedno žive na selu (FOTO)

Supruga Branka Jankovića velika je podrška glumca

Supruga Branka Jankovića takođe je glumica: Obožavali ste je u serijama, a niste znali za koga je udata! Sada zajedno žive na selu (FOTO)

Godinama unazad Branko Janković privlači pažnju medija, koliko zbog svog vanserijskog glumačkog talenta toliko i zbog odluke da živi na selu i odgaja koze.

Zbog odabira da uporedo sa glumačkim zadacima, obavlja stočarske poslove dramski umetnik nametnuo je sebi brojne obaveze koje po svemu sudeći s lakoćom obavlja, a sve zahvaljujući svojoj emotivnoj izabranici. Supruga Branka Jankovića takođe je glumica, ipak kada se povela priča o preseljenju na selo podržala je muža.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Tamara Dragičević i Džejla Ramović u isto vreme na istom mestu isto obučene: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Uporedo sa njim Nataša obavlja sve poslove i na imanju i oko dece. Kada je Branko angažovan u Beogradu ona na sebe preuzima sva zaduženja i sa njima se bori kao lavica.

 

branko jankovic

 

 

Istovremeno glumac, kada njegova izabranica dobije posao u prestonici i neophodno je zbog snimajućih dana duže tamo da ostane on je u potpunosti zamenjuje oko troje mališana.

Tvrdi da je vrlo brzo naučio da menja pelene, kuva ručak i da mu to ne predstavlja nikakav problem jer voli svoju slobodu i to što kao umetnik ne oskudeva ni u čemu.

 

RTS printscreen

 

Naprotiv, zahvaljujući stočarstvu lepo živi, sam je svoj gazda, što mu omogućava da bira projekte na kojima će raditi.

Proslavio se u seriji "Vojna akademija", a od tada niže uloge u isključivo kvalitetnim komadima.

Supruga Branka Jankovića takođe ima tu privilegiju, a publika se sa njenim talentom pa i lepotom mogla susresti u projektima  „Jutro će promeniti sve“, „Preživeti Beograd“, „Urgentni centar“.

RTS printscreen

 

 

Po sopstvenom verovanju bračni partneri, koje ne prate skandali žive svoj san. 

- Umetnik ne spava. Auto mi je kancelarija, sve vreme putujem i radim. Ne bih izdržao ovaj ritam i tempo da ne provodim vreme u prirodi. Priroda, porodica i zdrava hrana su mi izvor energije.

- Ne želim da živim pod platom i kreditima, hoću da živim kao umetnik, a umetnik ne spava. Nema racionalnosti u umetnosti, idem tamo gde me moje biće vuče - istakao je nedavno za Kurir glumac, pa potvrdio spekulacije da želi još dece.

Pročitajte: Mali Lazar Benčina proslavio četvrti rođendan: Pogledajte samo taj stajling, Tamarin i Petrov sin već je postao zvezda Instagrama (FOTO)

- Decu vodim svuda sa sobom, i kada radim na imanju i kada glumim, i želimo ih još. Cilj mi je da dožive kvalitetan raspon, da osete sve u životu, da nemaju predrasude prema bilo čemu.

- Vodio sam ih na set filma „Divljaci“ i lepo su se uklopili u ekipu. Zanimljivo im je kako me spremaju za set. Bebu kad ne možemo da vodimo, ostavljamo kod komšinice, koja je divna žena. Ona sve razume i ne plače - ispričao je ranije.

 

RTS printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading