Lifestyle

Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto: Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, fotografije sve govore

Miroslav Ilić dom u Mrčajevcima nedavno je renovirao

Da li ste očekivali luksuz ili ovako nešto: Zavirite na imanje Miroslava Ilića u Mrčajevcima, fotografije sve govore

Od smrti oca Živote Miroslav Ilić dom u Mrčajevcima retko posećuje, međutim kada god tamo ode redovno oko porodične kuće on nešto dorađuje i sređuje, što bi njegove tamošnje komšije rekle "Nema mira".

Meštani Mrčajevaca odlično poznaju navike pevača kojeg je publika od milošte prozvala slavujem.

Pročitajte: Sin Miroslava Ilića priredio mu ono čega se svaki roditelj boji! Majka Goca plače, ljubavnica Mirjana likuje i viče KARMA! (FOTO)

Kažu da se još nikada nije dogodilo da je nešto ostalo nedovršeno prilikom sređivanja, jer sve što počne on to i završi. Pričaju i da je dozidao sprat na svom domu, a kao razlog navode to što muzičar ima sina i ćerku i unuke sa kojima voli da provodi vreme, baš tu u rodnom selu.

Mića Jović

 

Miroslav Ilić dom u Mrčajevcima prilagodio je evidentno svojoj porodici i njenim brojnim članovima, a nije tajna da kuću u kojoj je odrastao, vremenom dosta modifikovanu, u najvećoj meri posećuje sam.

Solo posete navika su pevača tokom jesenjih i zimskih dana, tada on obilazi i komšije pa i okolni restoran gde poručuje gotova jela za 300 dinara.

youtube printscreen

 

Sve to, po mišljenju meštana, čini pevača skromnim čovekom kojeg slava nije mnogo promenila.

S ponosom oni naglašavaju da potiču iz sela Miroslava Ilića, domaćina, porodičnog čoveka i humanitarca.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta se desilo - Ljubavnica Miroslava Ilića otkriva da se VIĐA sa Miroslavom Ilićem i šta joj govori, pogledajte fotografije

- Takvog čoveka nigde nema. Toliko je moćan, a skroman. Video je ceo svet, a najviše voli ovde da dođe. Doduše, otkako mu je otac Života preminuo, slabije svraća, ali viđamo ga svaki put kad je tu. On je jedan gospodin, domaćin i ljudina. Slava ga nije promenila, prema svima je isti. Voli da pomaže ljudima i njegova humanost nema merila - rekla je prava Ilićeva komšinica za Kurir, koja može da posvedoči da je Miroslav Ilić dom u Mrčajevcia pretvorio u mali raj koji svakoga ostavlja bez daha.

paparazzolov printscreen

 

 

Njegov posed jedan je od najlepših i najbogatijih. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio. U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj i bazen za najmlađe.

Pročitajte: Mira u Americi likuje, Gordana je rekla ZBOGOM: Isplivao dokaz o KRAJU BRAKA Miroslava Ilića

- Sagradio je čudo. Pre nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad leti dođu porodično, onda roštljaju, prave sedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i detinjstvo- objasnila je pomenuta komšinica.

paparazzolov printscreen

 

Sve češće primećujemo da se ljudi vraćaju na selo, vodi ih potreba za čistim vazduhom i mirom, Miroslav iz svog očigledno nikada nije otišao, a po svoj prilici penzionerske dane tu će dočekati.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading