Celebrity News

STOMAČIĆ ne laže: Tanja Savić na Instagramu objavila ono što svi čekaju, u komentarima pljušte čestitke (FOTO)

Trudna Tanja Savić - fotografije sa Instagrama na to ukazuju

STOMAČIĆ ne laže: Tanja Savić na Instagramu objavila ono što svi čekaju, u komentarima pljušte čestitke (FOTO)

Spekulacije o udaji Tanje Savić već nekoliko dana kruže medijima. Pevačica navodno ima nameru da uskoro stane na ludi kamen sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Budući da se priča o svadbi povela svega par meseci od početka zabavljanja sumnja se da je trudna Tanja Savić, a fotografije objavljenje na njenom Instagramu profilu dodatno su podstakle pomenuta nagađanja.

Instagram

 

Poznato je da Tanja još uvek zvanično nije okončala razvod sa Dušanom Jovančevićem sa kojim ima sinove Maksima i Đorđa.

Pročitajte: Posle toliko godina otkriveno zbog kog POZNATOG muškarca su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš prekinule svaki kontakt (FOTO)

Bivši suprug pevačice od 2020. godine konstantno pronalazi razloge da proces odlaže, uprkos tome ona je uporna u nameri da sa njim prekine svaku komunikaciju, što će se u nekom naredno periodu i dogoditi.

Instagram

 


Po pisanju medija, čim brak bude okončan namera estradne umetnice je da ponovo stane pred matičara i to sa Muhamedom.

Da je ludo zaljubljena Tanja stalno obaveštava pratioce na Instagramu, neretko deli slike sa svojim izabranikom dok ni one sa naslednicima ne zapostavlja.

Pročitajte: Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi -Ljubavnik Tanje Savić izneo užasne detalje švaleracije, poznati je pevač i SVI GA ZNATE (FOTO)

Nedavno je podelila video na kom pleše sa jednim od sinova, a budući da joj je tom prilikom stomak došao do izražaja svi su odmah posumnjali da je trudna Tanja Savić.

Ima li istine u svemu što se piše i spekuliše vreme će pokazati, ono što je izvesno je da Tanja planira budućnost sa Muhamedom.

Instagram

 

Nažalost, njeni roditelji ne slažu se sa tom vezom niti odlukom da opet život menja iz korena i seli se u Ameriku gde Muki živi.

Njegovi otac i majka takođe nisu za tu vezu. Navodno im smeta što je pevačica već bila udata i ima decu.

Pročitajte: Konačno je napustila roditeljski dom, verujete li da sada ovde živi? Zavirite u novi dom Tanje Savić, ovde je uselila svoje sinove (FOTO)

Na Tanji je važna odluka, a veruje se da će o tome kada dođe vreme ona obavestiti i fanove.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading