Celebrity News

Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi: Ljubavnik Tanje Savić izneo užasne detalje švaleracije, poznati je pevač i SVI GA ZNATE (FOTO)

Bivši dečko Tanje Savić bio je oženjen dok je bio u vezi sa pevačicom

Znala je da sam oženjen dok smo bili u vezi: Ljubavnik Tanje Savić izneo užasne detalje švaleracije, poznati je pevač i SVI GA ZNATE (FOTO)

Bivši dečko Tanje Savić, kako su svojevremeno prenosili mediji, dok se zabavljao sa pevačicom izvesni period bio je u braku. Pevačica je navodno dve godine bila u vezi sa Stankom Nedeljkovićem, poznatijim kao Bađi, međutim kako se piše, pevačica je imala saznanja da je on oženjen, te se iz tog razloga na ovu temu nije oglašavala javno.

Da se ove romanse prisetimo navela nas je proslava koju je pevač Emir Habibović nedavno upriličio povodom krštenja deteta, a na kojoj se među brojnim estradnim zvanicama našao i bivši dečko Tanje Savić.

Instagram

 

Prema pisanju časopisa "Svet", popularna pevačica izostala je sa pomenute proslave, najverovatnije iz razloga da se ne bi srela oči u oči sa prošlošću koju želi da zaboravi, a poznato je da je bila ludo zaljubljena u Bađija, te da joj tada nije smetalo čak ni to što je oženjen.

Pročitajte:  Gde je ona duga bujna kosa? Tanja Savić uzela makaze i napravila ogromnu promenu - Fanovi ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

- Tanja je od početka znala da sam oženjen i nikada od mene nije tražila da se razvedem. Možda joj je bilo jasno da to nikada ne bih učinio. Naša veza nije imala nikakvu budućnost. Nisam joj ulivao lažnu nadu, niti davao lažna obećanja.

- Gotovo sve vreme koje smo proveli zajedno, bio sam u alkoholisanom stanju, tako da se mnogih stvari i ne sećam. Ono malo vremena koliko sam bio trezan, grizla me je savest. Bilo mi je žao Tanje. Nisam joj posvećivao dovoljno pažnje, ne sećam se da sam joj išta pružio - ispričao je bivši dečko Tanje Savić svojevremeno i istakao da je on stavio tačku na tu vezu jer nije bilo smisla da mladu i perspektivnu devojku zadržava pored sebe.

Pročitajte: Konačno je napustila roditeljski dom, verujete li da sada ovde živi? Zavirite u novi dom Tanje Savić, ovde je uselila svoje sinove (FOTO)

On je, kako piše "Svet", bio zahvalan Tanji što mu nije pravila scene, niti tražila da je izvodi i kupuje joj poklone, a kada se sve saznalo njegova supruga se čak javno našalila rekavši da "njenog muža ima dovoljno za obe".

Sa druge strane, pevačici se nikako nije dopalo što je Bađi sve ispričao za novine, bila je jako razočarana, a po svemu sudeći od tada ne želi ni da ga sretne.

Podsetimo, Tanja i Bađi su se upoznali dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Ubrzo nakon upoznavanja uplovili su u ljubavnu romansu koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada je Tanja započela vezu sa Darkom Filipovićem.

U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

Komentari (0)

Loading