Lifestyle

Konačno je napustila roditeljski dom, verujete li da sada ovde živi? Zavirite u novi dom Tanje Savić, ovde je uselila svoje sinove (FOTO)

Dom Tanje Savić uređen je s posebnom pažnjom

Konačno je napustila roditeljski dom, verujete li da sada ovde živi? Zavirite u novi dom Tanje Savić, ovde je uselila svoje sinove (FOTO)

Dom Tanje Savić nestvarno je lep.

Nakon burnog razlaza od biznismena iz Australije Dušana Jovančevića, Tanja Savić odlučila je da se, napre zbog sinova Maksima i Đorđa, a potom i zbog sebe, izdigne iz svih problema i dalje kroz život nastavi još jača ostavljajući prošlost daleko za sobom. 

Pročitajte: U potpunoj tajnosti: UDALA SE TANJA SAVIĆ u Banja Luci, venčanica KAO IZ BAJKE, čestitke samo pljušte (FOTO)

 

 

Prvo što je Tanja uradila po povratku u Srbiju sa naslednicima, koji su dugo bili pod očevim nametnutim starateljstvom, bila je prodaja nekretnine. Pozamašan iznos koji je dobila pevačica je iskoristila za izradu novog CD-a, koji ju je vratio na zvezdano nebo, dok je za ostatak kupila stan, kako bi se konačno iselila iz roditeljske kuće u Radincima.

Pročitajte: Tanja Savić mora na operaciju, povratak na scenu pod znakom pitanja

 

 

Dom Tanje Savić, po kupovini, podlegao je renoviranju i promenama, potom ubacivanju nameštaja koji je dodatno ulepšao prostor. Braon-sivo-bele nijanse preovladavaju u pevačicinom stanu. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su spojeni, a deo u kom se nalaze spavaće sobe potpuno je izdvojen od ostatka prostorija.

Pročitajte: Trese se region - Ovo je DOKAZ da Tanja Savić sumnja na TRUDNOĆU! Draško Stanivuković se preznojava

Instagram

 

Sinovi imaju svoju sobu za spavanje, učenje i igranje, dok je Savićeva svoj intimni kutak uredila u braon-bež nijansama i s puno pažnje. 

Pročitajte: Novi korak u vezi Tanje Savić i Draška: Posle napada bivšeg muža STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI!

Instagram

 

Dom Tanje Savić krasi i velika terasa sa prelepim pogledom, na koji je estradna umetnica posebno ponosna.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading