Celebrity News

Njih više NIKADA neće zvati u Magazin In: Sanja Marinković otkrila koje je naše DVE VELIKE ZVEZDE zauvek precrtala iz svoje emisije

Sanja Marinković Magazin in - Gosti koje više neće zvati

Njih više NIKADA neće zvati u Magazin In: Sanja Marinković otkrila koje je naše DVE VELIKE ZVEZDE zauvek precrtala iz svoje emisije

Jelena Simonović/Pink

Sanja Marinković Magazin In kreira i vodi već 23 sezone. Iza nje su brojna gostovanja možda i najvećih zvezda na domaćoj javnoj sceni. Ipak, nakon nekoliko pokušaja, otkrila je da postoje dva imena koja se više neće naći na spisku gostiju za njenu emisiju.

Pre nekoliko godina otkrila je u jednom intervjuu da dva pevača više neće zvati da gostuju u njenoj emisiji, a nedavno je otkrila da stav još uvek nije promenila:

Instagram

 

- Što se Zdravka Čolića i Vlade Georgieva tiče, okolnosti su takve da je to unapred izgubljena bitka. Zdravko generalno ne voli da se pojavljuje u emisijama, a Georgiev mi je dolazio dok sam bila na drugim televizijama. Inače, nemam emotivan odnos ni prema jednom gostu, već ih zovem shodno tome koliko su aktuelni - objasnila je Sanja.

Pročitajte: Bravo, Sanja! Tiho i bez najave PONOVO OBUKLA BELO! Pogledajte fotku najlepšeg dana voditeljke Magazina In, sija kao nikada pre

Sanja Marinković Magazin In na ružičastoj televiziji uvodi u novu sezonu, te gledaocima priprema brojna iznenađenja, ali među njenim gostima ova dva pevača ipak nećemo videti.

Jelena Simonović/Pink

 

- Imam važne vesti za sve vas. Pričaonica koju vole sve generacije počinje 2. septembra...Ljubav je, ja mislim, gorući problem nacije. Ako možemo da polemišemo o politici, možemo i o ljubavi. U novoj sezoni upoznajemo žene Srbije i kroz njihove ljubavne priče - istakla je Sanja.

Kroz kratku retrospektivu 22. sezone, Sanja je otkrila da voli moć televizije, jer ima moć da milionima gledalaca Pinka predstavi sve uspehe žena iz Srbije, kao i da dokaže da imaju više zajedničkog sa poznatima, nego što one zapravo misle.

- Volim moć televizije. Moć da milionima predstavim uspehe žena Srbije. Imamo više zajedničkog sa poznatim ličnostima nego što mislimo, zato, hajde da pričamo! - dodala je voditeljka i pozvala sve gledaoce da budu uz TV Pink od danas, kada startuje nova sezona.

 

Komentari (0)

Loading