Celebrity News

Preslatka devojčica sa fotografije danas je poznata ličnost sa najtužnijom ljubavnom pričom! Možete li da je prepoznate?

Fotografija Mirjane Bobić Mojsilović budi uspomene

Preslatka devojčica sa fotografije danas je poznata ličnost sa najtužnijom ljubavnom pričom! Možete li da je prepoznate?

Fotografija Mirjane Bobić Mojsilović sećanje je na detinjstvo i bezbrižne đačke dane. Koliko se od tada samo izmenila ova preslatka devojčica. Iako je odrasla i fizički dobila potpuno drugačije obrise, njena umetnička, tanana duša zadržala je dozu dečije mašte i bezbrižnosti.

Detinjstvo joj je proteklo u druženju sa sestrama Gordanom i Zoricom, sa kojima je uživala u beskrajnoj ljubavi i bliskosti.

Pročitajte:  Fotografija Mirjane Bobić Mojsilović ne prestaje da se komentariše - gradom prošetala OVAKO... svi je ogovaraju (FOTO)

Danas je Mira spisateljica, dramski pisac, novinar i slikar, a o njenoj umetnosti govori se samo u superlativu. Pa ipak, pored toga ona je dama, majka, sestra i žena koja je i posle smrti voljenog muškarca ostala lojalna njihovoj ljubavi.

Studio Tesic

 

Za Ljubomira Mojsilovića udala se 1988. godine i podarila mu ćerkicu Milu. Samo godinu dana nakon rođenja ćerke, Mirjana Bobić Mojsilović postala je udovica, kada je uvaženi lekar Ljubomir preminuo u 37. godini života.

Od tada se Mirjana posvetila umetnosti i odgajanju ćerke Mile, koja je danas diplomirani arhitekta, u srećnom braku i mamina najveća podrška i životni oslonac.

Komentari (0)

Loading