Moda

Ženo, šta ti je to na nogama? Mira Bobić Mojsilović gradom prošetala OVAKO... svi je ogovaraju (FOTO)

Stil Mirjane Bobić Mojsilović privlači izuzetnu pažnju

Ženo, šta ti je to na nogama? Mira Bobić Mojsilović gradom prošetala OVAKO... svi je ogovaraju (FOTO)

Petar Đorđević

Iako nije preterano opterećena modnim trendovima, stil Mirjane Bobić Mojsilović jedna je od stavki po kojima je novinarka, književnica i spisateljica i te kako prepoznatljiva.

Njene odevne kombinacije uvek ostavljaju jak utisak i retko ko bi poverovao da ona ne daje previše novca na garderobu. Kako je u više navrata isticala, ona uglavnom kupuje na rasprodajama, "second hand" radnjama ili kineskim robnim kućama, a i te kako uspeva da sve na njoj deluje skupo što retko kome može poći za rukom.

Petar Đorđević

 

 

Kreativnost koju ispoljava u modnim odabirima, mnogim damama je fascinantna i inspirativna, a urbani i veoma specifični stil Mirjane Bobić Mojsilović svakako je nešto što je izdvaja iz mase.

Pročitajte: Trljaćete oči! Mirjana Bobić Mojsilović se OBNAŽILA i ponosno pokazala kako izgleda telo žene u sedmoj deceniji - Svi je komentarišu (FOTO)

Svakim svojim pojavljivanjem i odabranom modnom kombinacijom ona privuče izetnu pažnju, pa ne treba da začudi što je ova najnovija za šetnju gradom, jedna od komentarisanijih tema na društvenim mrežama.

Kada su je videli u izrazito plavom letnjem izdanju,laganoj strukiranoj haljini idealnoj za mnoge prilike, svi su se za njom okrenuli, a ravnodušni nisu ostali ni Mirini "Instagram" pratioci, posebno pripadnice nežnijeg pola koje su sebe odmah zamislile u sličnoj.

Instagram

 

 

Ipak, opšta pomama zavladala je za njenim plavim sandalama sa platformom koje su toliko efektne da su žene potpuno poludele, pa je Mirjana nedavno otkrila da je u pitanju unikat i objasnila da je to zapravo njeno malo remek delo.

- Pošto me mnogi od vas pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: sama sam ih napravila. Kupila sam obične bapske bele sandale za štrapac za 1.700 dinara sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih. Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem - napisala je u opisu videa na "Instagramu" otkrivajući još jedan svoj talenat u nizu.

 

 

Komentari (0)

Loading