Celebrity News

Sina Danila Lazovića ste godinama gledali na televiziji, a niste znali čiji je sin: Ovaj prezgodni momak je naslednik slavnog glumca (FOTO)

Sin Danila Lazovića izrastao u pravog šmekera

Sina Danila Lazovića ste godinama gledali na televiziji, a niste znali čiji je sin: Ovaj prezgodni momak je naslednik slavnog glumca (FOTO)

Kada nas je 2006. godine napustio Danilo Lazović u 54. godini svog života za njim je ostala neutešna supruga Branka i četvoro dece. Najstarija ćerka Jelena završila je farmaciju, Milena psihologiju, dok najmlađi sin Miloš sa majkom drži prodavnicu mešovite robe na Avali. 

Srednji sin Danila Lazovića, Vuk izrastao je u pravog lepotana, koji se profesionalno bavi sportom. Vuk Lazović, koji je rođen 1988. od malena je trenirao rukomet. Ponikao je u Partizanu, a vremenom je izgradio internacionalnu karijeru, te trenutno igra i živi u Kuvajtu.

Instagram

 

- Rođen sam u Beogradu, otac mi je iz Brodareva, Srbin, majka mi je sa Cetinja. Imam rodbinu u Crnoj Gori - pojasnio je u jednom intervjuu sin Danila Lazovića kako je došlo do toga da obuče dres crnogorske reprezentacije.

Pročitajte: Prošlo je 17 godina od smrti sjajnog glumca - Upoznajte Branku, suprugu Danila Lazovića sa kojom je imao četvoro dece (foto)

Vuk je pre deset godina stao i na ludi kamen. Oženio se rukometašicom iz Slovenije, Barbarom Varlec, koja mu je podarila sina Luku. Porodična baza im je u Podgorici.

Instagram

 

Sin Danila Lazovića u jednom razgovoru za "Hello!" otkrio je koliko mu otac nedostaje da sa njim deli sve lepe porodične trenutke:

- Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život, Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a moram sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život se borim da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati - rekao je on, prenosi Hello magazin.

 

Komentari (0)

Loading