Celebrity News

Prve fotografije sina Ivane i Edina Škorića: Aleksa je isti otac, postao je uspešan sportista i devojke već lude za njim! (FOTO)

Sin Ivane i Edina Škorića izrastao u pravog lepotana

Prve fotografije sina Ivane i Edina Škorića: Aleksa je isti otac, postao je uspešan sportista i devojke već lude za njim! (FOTO)

Mirko Tabašević

Sin Ivane i Edina Škorića još jednom je potvrdio da jabuka ne pada daleko od stabla. Naime, Aleksa Škorić, sin jednog od naših najboljih odbojkaša ikada, krenuo je očevim stopama i niže uspeh za uspehom.

Aleksa Škorić igra za "Crvenu zvezdu", a poziv da postane član pionirske reprezentacije Srbije u odbojci primio je sa oduševljenjem.

Instagram

 

Nema sumnje da su roditelji ovog šesnaestogodišnjaka neverovatno ponosni na njega, a ono što je primetno je da sin Ivane i Edina Škorića od oca nije nasledio samo talenat, već i izgled, pa je već sada fatalan za devojčice.

Pročitajte: Još pamtimo njenu čuvenu svađu sa Karleušom! Ova ZANOSNA LEPOTICA je bivša žena Edina Škorića, a on je sada SPOMINJE iz OVOG razloga

Ivana i Edin, zbog ćerke Andree i sina Alekse ostali su i nakon razvoda u sjajnim odnosima. Decu na utakmicama zajedno bodre, a Edin je svojevremeno otkrio da nema te žene zbog koje bi narušio odnos sa Ivanom:

Instagram

 

‒ Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos sa bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece - rekao je svojevremeno.

Komentari (0)

Loading