Celebrity News

Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Ognjen Amidžić otkrio pol bebe, ne skida osmeh sa lica

Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Instagram

Prenatalni test noviji je vid testiranja, koji praktikuju gotovo svi budući roditelji. Cilj je da se na vreme otkriju nepravilnosti ploda, dok ujedno test može da pokaže i da li će kroz devet meseci na svet doći dečak ili devojčica.

Upravo putem ovog testa vrlo verovatno i Ognjen Amidžić otkrio je pol bebe, koju će kroz devet meseci na svet doneti njegova izabranica Mina Naumović.

Instagram

 

Voditelj i njegova izabranica ne skidaju osmeh sa lica, najpre jer su saznali da je sa trudnoćom sve u redu, a potom i zato što jedini znaju u koju će boju obojiti bebinu sobicu.

Pročitajte: Ognjen Amidžić uslikan sa prvom ženom! Pogledajte te osmehe i zagrljaje koje razmenjuje sa prelepom Milicom (FOTO)

Zaljubljeni par nedavno se vratio iz Grčke gde je boravo nekoliko nedelja. Romantični hoteli i plaže doprineli su njihovom zbližavanju.

Instagram

 

Prepusteili su se svojim osećanjima, a plod tog odnosa očekuje ih vrlo brzo.

Čim su se vratili sa odmora Amidžić i MIna pristupili su detaljnim analizama, koji su po svoj prilici odlični jer srećnijeg para od njih nema, a tome najbolje svedoči fotografija nastala na klinici gde je test urađen.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović spakovali kofere i NAPUSTILI Srbiju! Ovu lokaciju su odabrali da uživaju u svojoj ljubavi (FOTO)

Ognjen Amidžić saznao je pol bebe, a onda lično na svom Instagramu objavio sliku da svi vide koliko je zaljubljen.

On sa Danijelom Dimitrovskom već ima sina Matiju, međutim nije tajna da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

Instagram

 

Zasigurno se i njegov naslednik Matija raduje što će uskoro dobiti brata ili sestru.

 

 

Komentari (0)

Loading