Celebrity News

Ognjen Amidžić uslikan sa prvom ženom! Pogledajte te osmehe i zagrljaje koje razmenjuje sa prelepom Milicom (FOTO)

Prva žena Ognjena Amidžića prava je lepotica

Ognjen Amidžić uslikan sa prvom ženom! Pogledajte te osmehe i zagrljaje koje razmenjuje sa prelepom Milicom (FOTO)

ATA Images

Budući da je sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom ima sina Matiju, doskora bio u zajednici dugoj deset godina, mnogi se i ne sećaju da je popularni voditelj i pre tog braka bio u bračnoj zajednici i da je prva žena Ognjena Amidžića bila njegova velika ljubav.

 

Mirko Tabašević

 

 

Naime, Ognjen je bio oženjen Milicom Marković koju je upoznao na televiziji "Pink", dok je Milica tamo radila pri informativnom programu, a varnice su sevnule na prvi pogled.

Pune četiri godine plovili su bračnim vodama, ali su se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima trudeći se da privatnost sačuvaju isključivo za sebe.

Pročitajte: Jedina fotografija sa venčanja Milice Marković i Ognjena Amidžića - O ovome se i dan danas priča

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo - govorila je ranije prva žena Ognjena Amidžića, međutim njihove retke zajedničke fotografije ipak su dospele u medije i one svedoče da su bili veoma skladan par.

 

Privatna Arhiva

 

 

Kako je voditelj svojevremeno priznao, više puta je pokušao da veri svoju tadašnju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega.

 

Privatna Arhiva

 

 

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a svadbeno veselje je organizovano nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

 

 

Luka Šarac

 

 

Posle četiri godine braka razveli su se i izdali su jedno saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav ugasila, ali i da će ostati u prijateljskim odnosima. Svako je nastavio svojim putem, a onda se Amidžić 2012. godine oženio Danijelom Dimitrovskom sa kjom je brak okončao, a sada i uplovio u novu romansu sa koleginicom Minom Naumović.

Pročitajte: Nova devojka Ognjena Amidžića je OVA KOLEGINICA SA PINKA! Pogledajte fotografije i dokaze TAJNE LJUBAVNE VEZE

Otkako se razvela od Ognjena pre trinaest godina, Milica Marković retko se pojavljivala u javnosti. Danas se bavi PR uslugama u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji i svi se slažu da je prava lepotica koja dostojanstveno gradi svoju karijeru bez ičije pomoći.

 

 

Komentari (0)

Loading