Lifestyle

Ognjen Amidžić i Mina Naumović spakovali kofere i NAPUSTILI Srbiju! Ovu lokaciju su odabrali da uživaju u svojoj ljubavi (FOTO)

Veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović ide u lepom smeru

Ognjen Amidžić i Mina Naumović spakovali kofere i NAPUSTILI Srbiju! Ovu lokaciju su odabrali da uživaju u svojoj ljubavi (FOTO)

Da je veza Ognjena Amidžića i Mine Naumović svakim danom sve čvršća i stabilnija rekli bi svi oni koji na društvenoj mreži "Instagram" prate poznati par budući da su sve češći postovi kojima oni oduševljavaju svoje pratioce.

Nakon što se razveo, ništa popularnog voditelja ne može sprečiti da se u potpunosti prepusti emocijama i to javno pokaže, a koliko mu novonastala situacija prija svedoči činjenica da on i njegova nova devojka svaki trenutak koriste da provedu zajedno.

instagram printscren

 

 

I ne samo to, kad god im obaveze dozvole oni se otisnu na neko putovanje, bilo na vikend ili koji dan duže, a kako zajedno rade na emisiji "Amidži šou", očito im je lako da usklade slobodno vreme i iskoriste ga na najbolji mogući način.

Instagram

 

Instagram

 

 

Za tako kratko vreme, njih dvoje su već nekoliko puta odlazili na kraće odmore van grada, zajedno su letovali u Portugalu i kratko i u Crnoj Gori, a ovog puta spakovali su kofere i uputili se na primamljivu destinaciju u Grčkoj, prelepi Santorini.

Instagram

 

 

Pravi izbor za zaljubljene parove upravo je ovo luksuzno letovalište, a da Ognjen Amidžić i Mina Naumović ne štede kada su ovakve stvari u pitanju dokaz su fotke koje je voditelj objavio na Instagramu, pokazujući kakav su smeštaj odabrali.

Instagram

 

Instagram

 

 

Nesumnjivo će se novopečeni par odlično provesti i napuniti baterije za predstojeće poslovne poduhvate, a budući da u apartmanu sa predivnim pogledom oni imaju sve što im je potrebno, veliki bračni krevet i đakuzi, nije isključeno da će upravo u njemu možda najviše vremena i provesti, jer očigledno je da su sasvim dovoljni jedno drugom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading